Sudenkorentoja, vihdoin!


Ankkalammelle suuntasin työpäivän jälkeen. Sitä ei taida olla silloin ihan parhaimmassa vedossa, sillä käsi tärisi ja tossu vipatti. Meinasin luisua työsandaaleilla useammankin kerran lampeen.


Haa...pääasia, että lammella on nyt korentoja! Ei nyt mitenkään hirveästi, mutta kyllä tämä oli paras saalis tälle kesälle.


Isoja korentoja ei nyt kovin montaa ollut ja ne jotka näin, olivat aika kiireisiä.


Täytyy mennä uudestaan tällä viikolla kuvaamaan. Pitää vaan ottaa paremmat kengät mukaan, vesipullo ja ehkä vähän jotain karkkia tms. nopeasti energiaa antavaa.


Vedessä kellui kohtuullisen kokoinen kuollut kala. Jestas mikä lemu. Eikös juuri siinä kohdalla ollut sitten parhaimmat apajat korentojen kuvaamiselle.


Pieniä korentoja oli aika paljon.


Bokeh palloja tuli moneen kuvaan. Vesi kimmelsi iltapäivän kuumassa auringossa. Taisi tänäänkin ylittyä tuo +30 C. Töissä oli aivan järkyttävän kuuma. Epäilen, että ilmastointi ei ole päällä ja ikkunaa ei oikein huvittanut pitää auki jatkuvasti, sillä jotain mittamiehiä röökasi ihan siinä alla ja mehiläisiä tunki sisälle useampikin.Tänään sain kuitenkin juotua usein ja paljon syystä, että kävimme työporukan kanssa pizzaa syömässä lunssilla ja jano oli ihan luonnollinen seuraus!


Kommentit

Tuula Laakso sanoi…
Hienoa, että korentoja ilmestyi sinnekkin. Nyt alkaa kuhinaa olla, mutta hyvin huomaa ruskohukankorentojen puuttumisen, niin paljon hiljaisemmalta näyttää.
Hienoakin hienommat kuvat otit jälleen.
Kirsti sanoi…
Oioi, kuinka hienot korentokuvat.
Pasi Lepola sanoi…
Hyvää kannatti odottaa, heti kerralla mahtava satsi hienoja korentokuvia!
Pirkkoinkeri sanoi…
On kyllä hienot kuvat korennoista! En ole edes nähnyt kaikkia noita.
Tarja A sanoi…
Onnittelut uudesta hankinnasta:)

Hienoja korentokuvia, täällä järvenrannallakin häärää ainakin elokorentoja melkoisesti ja joku isompikin.

Otatko muuten automaattitarkennuksella vai manuaalisesti tarkentaen?
Kyselee yks´utelias
Pulmu Pulmunen sanoi…
Korennot on kyllä pörriäisten aatelia. Kauniita ja petoja.