Hyvää Uutta Vuotta 2016 !


Tämän lintukuvan myötä toivotan kaikille lukijoilleni,
  Onnellista ja Hyvää Uutta Vuotta 2016!

Jatketaan innolla bloggaamista, valokuvausta ja kaikenlaista kivaa, mistä itse kukin nauttii ja tykkää.

 Itselleni vuosi oli varsin vaihteleva hyvässä ja pahassa. Niinhän se aina. Joulukuussa "katosi" lukijoista 6 kappaletta yhtenä päivänä! Sen jälkeen ilmoittautui kuitenkin uusiakin immeisiä lukijoiksi! Blogini täyttää pian 4 vuotta. Laitetaan nyt vähän tilastotietoa, vaikka ehkä se ei kiinnosta muita kun itseäni! :)

166 200 sivun katselua
11 906 julkaistua kommenttia
1840 tekstiä
193 lukijaa

Lopuksi erityiskiitokset kaikille kommentoijille! Olen saanut vain pelkästään iloisia ja tsemppaavia viestejä. Into valokuvaamiseen ei ole laskenut. Päinvastoin, nyt on jo luonnonkulusta sen verran tietoa, että osaa jo odottaa, mitä suurin piirtein pääsee seuraavaksi kuvaamaan. Kun kuvaa vain tässä kotinurkilla, pelottaa tietty sekin, että pyörii ittensä ympäri samoissa aiheissa, mutta yritän välillä kuvata muitakin aiheita kun lintuja! Rikkoa hieman omia rajojani. Niitä lintuja on vaan vuodenajasta riippumatta kohtuullisen helppo tavoittaa.


Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Oikein hyvää Uutta Vuotta myös Sinulle!

Enpä ole huomannutkaan että vain kotinurkilla kuvailet, jos et olisi sanonut! Vuodenkierto tuo mukanaan uusia juttuja koko ajan ja luonto ei toista itseään, joten kun luontoa kuvaat niin uutta tulee ihan koko ajan ja kaikkea hienoa niin linnuista, eläimistä muutenkin ja vaikka mistä! Täällä on aina niin mukava käydä ja kuvasi ovat niin upeita!
Katinka sanoi…
Hienoja lukuja blogistasi, enkä ihmettele, se vaan on niin hyvä! Blogiasi on ollut ilo seurata ja ennen kaikkea pidän valtavasti hyvistä kuvistasi. Ihanaa ja kuvauksellista uutta vuotta. Kaikkea hyvää, iloa ja onnea, terveyttä ja ripaus seikkailu vuoteesi 2016!
Marru sanoi…
Hyvää Uutta Vuotta!
Tuulikki sanoi…
Oikein hyvää uutta vuotta sinullekin, ja kiitos kuluneesta vuodesta! On ollut mielettömän nautinnollista katsella sinun upeita luontokuviasi, valokuvaus ei mielestäni ole lainkaan helppoa, ja minulla on äärettömän paljon opittavaa vielä, mutta mikä kiinnostaa ja mihin on innostunut, se näkyy vievän mukanaan ja siitä tahtoo koko ajan oppia lisää :) Ihanaa uuden vuoden juhlaa sinulle Tillariina <3 ja oikein mukavia kuvaushetkiä myös tulevalle vuodelle!
Kirlah sanoi…
Oikein hyvää uutta vuotta sinullekin. Sinulla on aina niin tosi hyviä ja terävän tarkkoja kuvia. Itse kun en koskaan saa niin tarkkoja kuin haluaisin, olen alkanut haaveilla lightroomin hommaamisesta. Minulla vain tietokone on niin täysi tavaraa, muisti näyttää jatkuvasti punaista, että epäilen tokko sinne enää mitään uutta ohjelmaa mahtuu.
Irma sanoi…
Oikain Hyvää Uutta Vuotta sinulle Kiitos kuluneesta vuodesta Hieno Blogi !
Sirpa sanoi…
Ihana lyhdekuva!

Mukavaa aattoiltaa, Tillariina!
Minttuli sanoi…
Ihana kuva jälleen sinulla vuoden lopuksi!
Muuten, lukijoita on kadonnut monelta muultakin. Tytär arveli sen johtuvan ihan bloggerin ns. siivoushommista, eli passiiviset kirjoittajat on poistettu.

Kiitos,jatketaan innolla tulevanakin vuonna tätä kivaa harrastusta ja onnea ja iloa tulevalle vuodelle♥
Cheri sanoi…
Onnellista uutta vuotta! Jatka vain samaan malliin, täällä pääsee luontoa lähelle.
Kirsti sanoi…
Kiitos, samoin sinulle :)
orvokki sanoi…
Mukavaa ja onnellista uutta vuotta (kunhan ensin selviydyt tästä aattoillasta..:)
Eko sanoi…
Hyvää Uutta-Vuotta 2016
Happy New Year 2016
Feliz Año Nuevo 2016
Navettapiika sanoi…
Hyvää uutta vuatta ja komeeta kuvia ensvuarellekki!
Marjo sanoi…
Hyvää Uutta Vuotta Tillariina :).
Tarja sanoi…
Jatka samaan malliin, huikeilla luontokuvillasi :). Oikein hyvää uutta vuotta Tillariina!
Huopalintu sanoi…
Onnellsita tulevaa vuotta! Kiva, kun on muitakin kuvaushulluja tässä maassa, ettei tunne itseään ihan pöpeliksi tämän harrastuksen kanssa :D
Ninnu sanoi…
Hyvää ja valokuvarikasta vuotta 2016!
marliska sanoi…
Oikein hyvää ja kuvauksellista alkanutta vuotta sinulle!
Ulla sanoi…
Todella kaunis lyhdekuva