Puluparvi


Naapurustossa ruokintapaikalla vierailee näemmä puluparvi. Olen nähnyt ne siellä useamman kerran.  
Taustalla on toisen naapurin punainen leikkimökki. Nämä pulut eivät oo samanlaisia kesyjä, mitä näkee torilla. Hyvinkin arkoja. Pienikin rasahdus ja koko parvi lähtee lentoon. Oikein kun tiirailin, näin eväänä olevan auringonkukansiemeniä. Mun oma ruokintapaikka on n. 400 metrin päässä ja meillä ei oo koskaan ainoatakaan pulua nähty. 

Ihan kohtuullista säätä luvattu viikonlopuksi. Pitää muistaa laittaa akku lataukseen. Laitoin tänään lomahakemuksen menemään. Voi ihanuutta, loma...jee!!!

Kommentit

Tuulikki sanoi…
Ihania kuvia olet napannut jälleen kerran :)
Tillariina, ajattelin kysyä sinulta jotain juttua valokuvauksesta - jos haluat niin laitatko yhteystietoa minun sp:iin niin voisin ottaa sinuun yhteyttä. Ei pakko, mutta jos haluat ja on aikaa.. Kiitos <3
Susanna Hietanen sanoi…
Lomalle plus plus plus :-)
seita sanoi…
Onpa hieno puluasetelma. Valo ja värit kohdallaan.
Sussi sanoi…
hienot ja kivat kuvat!
Häivähdys sanoi…
Ihan kuin von Wrightien maalauksia!
Kaupunkipulut ja kaupunkioravat ovat ihan oma lukunsa. Täällä meillä oravat on ihan erilaisia, niitä näkee lähinnä ikkunasta. Ajattelisi että ne tottuisivat oman pihan ihmisiin, mutta ei. Osku menee pakoon.

Sama varmaan pulujenkin kanssa. Siinä missä kaupunkipulu nappaa leivänpalan melkein kädestä niin serkkunsa maalaispulu lentää pois.