Kuusen alla


Tällainen väriläikkä istui kuusen alla. Fasaanikukko sieltä kurkisteli. On se vaan joka kerta niin komea näky.  Naapurin syreenipensaassa istui kaksi punatulkkua, yritin niitä kuvata, mutta liian kaukana olivat ja lisäksi minulla vielä väärät asetukset kamerassa. Kovin kylmää tuli näin yllättäen.  -9 C kun ed. päivänä taisi olla saman verran plussaa. Lunta satoi viime yönä sen verran, että maa on valkoinen. 

Tytär ja Teukka lähtivät takaisin Porvooseen. Tyttärellä jatkuu työharjoittelu huomenna. Loma oli hänellä siinä. Itselläni on vielä pari päivää lomaa. Sitten pari päivää töitä ja taas lomaa! Alennusmyynnit alkoivat ja tyttäret lähtivät katsastamaan, mitä löytyy. Itseäni alennusmyynnit eivät oikein nyt kiehdo. 


Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Komea on poika ja auringossa kauniisti linnun kupu kiiltää! Alennusmyynnit ei täälläkään kiehdo, ostan sitten kun/jos tarvitsen jotain.
Huopalintu sanoi…
Fasaanikukko käy ihan joululinnusta, kun on niin värikäs :) Ei oikein houkuta alennusmyyntiruuhkat, vaikka jotain tartteis ostaakkin, mieluummin painun rannalle tai metsään.
Liplatus sanoi…
Fasaani uros on todella kaunis lintu.
Naarashan ei koreile asullaan. Hyvä niin, on turvallisempaa.

Täytyy minunkin kiertää alennusmyynnit, kun tuntus ettei ole tarvetta ostaa.
Susanna Hietanen sanoi…
Tänään oli mahtava päivä :-)

Mukavaa loman jatkoa!
Pirkkoinkeri sanoi…
On se vaan korea lintu! On jo vuosia kun olen nähnyt luonnossa. Mihin lienevät täältä hävinneet.
Heljä sanoi…
On kuin lasilintu, upea kuva! Toivottavasti tyttäret löysivät jotain mukavaa, meilläkin tytär ja mies ryntäsivät tutkimaan alelaareja - itse jäin kotiin. Tytär tuli kotiin uuden hiusharjan kera, isällään oli kainalossa uusi kattila (tarpeeseen) :)
Sussi sanoi…
serkkupoika se siellä:)