Jouluasetelmia


Hieman synkät nämä mun jouluasetelmien kuvat. Aloin pelleillä olympuksen art-ohjelmilla ja löysin tuollaiset reunukset-jutun. Mustat ei oo kyllä kivoimmasta päästä. Nyt alkoi muuten sää kirkastua ja kuvat olisivat onnistuneet paljon paremmin. Laiskuus iski, enkä jaksa kuvata kaikkea uudelleen. Siis mennään näillä.


Mä oon hieman "hermona" noiden korijuttujen kanssa, sillä mistä ihmeestä tuonne kaiken härpäkkeen väliin saa vettä ujutettua? No, tyrkkään tuon joulutähden suuntaan aina välillä, mutta en tiedä yhtään tilannetta, että onko kosteaa vai ei.


Hyasintit ovat ihan vielä "raakoja". Meillä on kyllä aika lämmintä, joten eiköhän nuo vähintään joulupäiväksi avaudu. Olen laittanut niitä yhteensä 6 kpl, joten tuoksua pitäisi tulla. Tosin jonain vuotena on ollut sellaisia, että on pitänyt oikein nuuskutella läheltä tuoksua, josta siis tykkään. Kuitenkin vain vaaleanpunaisten. Valkoiset olisivat kyllä kauneimpia!


Toiseksi vanhin tytär saapuu tänään junalla Tampereelta. Hieno homma.Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Nuo Olympukset Art-jutut ovat niin kivoja leikkikaluja, tykkään niiden kanssa puuhastella...tosin jälki on joskus aika tummaa mutta testailla voi aina!

Kukkakoreista päätin tänä vuonna luopua juuri tuosta samasta syystä ja siksikin että korin alla pitää olla jokin tassi muuten se aina valuttaa pöydälle, joten ruukkuihin laitan kukkia! Hyvin varmaan hyasinttisi ehtii jouluna kukkaan! Löysin kukkakaupasta violetin (vaaleampi kuin Woodstock) hyasinttiasetelman (täytyy vaihtaa pöytään uusi tuuki, punainen ei oikein rimmaa violetin kukan kanssa), vaatimattoman, en ehtinyt tekemään asetelmaa itse, mietin sipulin lajiketta...eivät kaupassakaan tienneet, no maahan laitan keväällä sipulit, valkoinen hyasintti on niin ihana myös ja tietenkin sininenkin. Ostin vielä kieloruukunkin, hävyttömän kallis mutta ostin silti, täytyisi hyötää syksyllä ja kokeilla kuinka onnistuu!

Mukavaa kun lapset tulevat kotiin joulua viettämään, jo se on suuri juhla!

Oikein mukavaa Joulunaikaa!
Huopalintu sanoi…
Jouluaatoksi on luvassa täyttä auringonpaistetta suureen osaan maata, joten sitten vaan kamera savuamaan :) Kivoja joulutunnelmia..
Vanilja sanoi…
Kauniita asetelmia :)
Hyvää Joulua
Tuulikki sanoi…
Ihanaa joulun aikaa sinulle Tillariina <3
Kirsti sanoi…
Kauniit on asetelmat ♥Mieki saan tyttären perheen tänne ♥
Kirlah sanoi…
Minäkin tykkään hyasinteista jouluna. Pstin tänään kaksi sinistä ja tein asetelman, jossa on kaikenlaista puutarhasta löytyvää. Harmi, että hyasintit ovat vielä ihan alkuvaiheessaan, aukeavatkohan ollenkaan.
Susanna sanoi…
Upeaa perhejoulua teille!
Kvilttaaja sanoi…
Hienoja asetelmia. Hyvää joulua.
Anne sanoi…
Hyvää joulua sinulle ja perheellesi! Nautitaan rakkaitten seurasta.
marliska sanoi…
Kivat asetelmat. Mukavaa joulunaikaa!