Kiipeilijä


Lintuja näkyi sunnuntain kuvausreissulla. Käpytikka, punatulkkuja, fasaaneja, kyyhkysiä, harakoita, variksia jne. Kuvaaminen ei oikein silti onnistunut. Liian kaukana tai muuten ei tavoitettavissa. Puukiipijä tässä siis. Se suosi tällä kertaa varjoa ja tunnetusti liikkuu mahdotonta vauhtia.  Jonkinlainen otos kuitenkin.

Joulukalenterien valikoima oli meidän kaupassa huono, joten päädyin ostamaan pari pussia enkeli- ja tonttusuklaapatukoita. Vien ne töihin siis ilostuttamaan asiakkaita. Ei noilla pitkälle pötkitä, mutta päästään nyt ainakin ensimmäiset päivät! Mies kävi viime viikon Kuopion reissullaan, jossain matkan varrella myös Pandan tehtaanmyymälässä, jokunen kilo tuli lakritsia tulijaiseksi...karkit eivät lopu! 


Kommentit

Marru sanoi…
Tämä kiipeilijä onkin mulle uusi tuttavuus :)
Huopalintu sanoi…
Meillä on taas kissojen joulukalenteri. Taitaa vaan olla tällä kertaa jotain maitonappeja enimmäkseen joista kisumisu ei kovin piittaa. Viime vuoden kalenterissa oli herkullisempia ruskeita naksuja, mutta en kuolleksenikaan muista mistä kalenterin hommasin. :)
Sussi sanoi…
Meilläkin kaupoissa joulukalenterivalikoima oli huono. Voi kun vielä saisi Luonnonsuojeluliiton joulukalentereita tai vastavaa. Oli ehdottomasti paras.