Sunnuntain fiilikset!


Oikeastaan mun kai pitäisi ottaa kuvia leipomuksista, sillä niiden kimpussa tänään. Maustekakku paistuu juuri uunissa ja Hanna-tädin pikkkuleipätaikina tekeytyy parhaillaan jääkaapissa. Ehkä niitäkin, vaan saapa nähdä. On niin pimmeetä!

Vein aamulla linnuille ruokaa kun odottelin aamuteen jäähtymistä. Eilen juuri valittelin, että väki vähentynyt. No, ehkä maahan satanut lumi laittoi lintujakin nälättämään. Tänään on väkeä ollut todella hyvin. Laskettiin, että samaan aikaan oli 18 pikkuvarpusta, tinttejä toinen mokoma ja käpytikkakin viimein! Fasaaneja ja harakoita tietty unohtamatta. Tietäisivätpä, miten iloiseksi tulin! Käpytikka ei viipynyt kun kolmen otoksen ajan, mutta sainpa siitä nyt jonkilaisen kuvan. Kuvat otettu siis lasin läpi.

Kommentit

Pirkkoinkeri sanoi…
Aikamoisen määrän lintusia lumi saikin tulemaan ruokailemaan.
Intianminttu sanoi…
Meillä kanssa mökillä käytiin viikonloppuna lisäämässä safkaa pömpeleihin, näytti aika perussetiltä ateriavieraiden lista: tali-, sini-, kuusi- ja töyhtötiaisia sekä käpytikka. Isommat linnut tulevat vasta, kun mökiltä lähtee itse pois. Nyt ei myöskään näkynyt oravia, niitäkin yleensä on yhdestä kolmeen.
Sami Niilola sanoi…
Upeita kuvia sinun blokissa
Siru sanoi…
Hyviä kuvia ja teräviä! :)
Susanna sanoi…
Käpytikat eivät kauaa ruokinnalla aikaansa tuhraa ;-)
Linda sanoi…
Beautiful photos! Hello from Montreal, Canada! :)