Harakkatarina


Meidän omassa pihassa asuu kolme harakkaa. Ne ovat koko talven syöneet tonnikalamoussea, jota kissat eivät moneen kuukauteen suostuneet syömään. Se on yksi maku useamman lajitelmassa. Silti kiittämättömät eivät ole suostuneet koskaan kuvattavaksi. Piipun päällä tykkäävät istuskella ja raakkua siellä! Nykyisin kissat taas syövät kyseistä ruokaa  elikkä resepti on varmaan muutettu entisekseen. Mekin jo mietittiin, että pitäisikö valittaa moisesta. Se oli sentään meidän tyttöjen l. kissojen herkkuruokaa ennen. 

Tämä harakka on kuvattu meiltä parin kilometrin päästä. Se ei heti pyrähtänyt lentoon kun yritin löytää jonkinlaista rakoa oksien välistä.  Jännä, miten tavallista lintua on näin vaikea kuvata.

Kommentit

Eko sanoi…
Jopas onnistuit. 'Hartakka-Herra' hienosti kuvattuna - väreissää...
Vaikea se on saada kuvatuksi.
Mukava tarina...
Elmeri sanoi…
Onpas kiittämättömiä harakoita :D. Mutta hyvä ettei ruuat menneet haaskuuseen :). Tuosta tonnikalaruuasta muistui mieleeni se eka ja viimeinen kerta kun ostin kissalle jotain meren antimet-märkäruokaa. Se löyhkäsi niin pahasti että oli pakko heittää ruuat menemään. Kissakin oli ihan pöyristynyt että miten saatoit antaa minulle tämmöistä.
Äityli-Mummo sanoi…
Mie oo tehny sen huomio, et harakat ei taho pyssyy paikoillaa. Eile näi ku varis uskals sammaa puuhu harakoitte kans, no eihä se siin saanu ku hetke istahtaa, kamala räksytys ja hyökkäily alko het :D
Sussi sanoi…
Onnekkaita harakoita, kun ovat tonnikalaa saaneet syödä
JPK sanoi…
Huh. Parin kilometrin päästä teiltä kuvattu! Meni hetki ennenkuin oivalsin, että taisit sentään mennä hieman lähemmäs lintua, eikä kyseessä ole kuitenkaan mikään ultra-hyper-surper-megazoomi! :)
seita sanoi…
Oikein tonnikalamoussea. Kannattaa sen vuoksi vähän pysähtyä oksalle kuvattavaksi.
Susanna sanoi…
Harakka ei harrasta poseeraamista... ;-)
Plaza de Mustis sanoi…
Kauniisti kuvattu, harakka on kaunis lintu vihattu lintu. Mutta kaikilla linnuilla on samat tavat jos ajatellaan rosvousta jne.