The Dude, osa 2


Paremmassa valossa ja vieläpä ihan pihalla kuvattu fasaanikukkomme tällä kertaa! Hän saapui illalla kun aurinko jo painui mailleen.


Luuli varmaankin, että olen tuomassa ruokaa, sillä innokkaasti tepasteli vastaan ja piti sellaista herttaista put-put-put ääntä! Osaa näemmä fasaanit muutakin kun rääkyä pahasti! Ei meillä tosin ole kun yksi kattaus ja se oli ollut jo monta tuntia sitten. Ihan liian myöhään saavuit Dude!!


Laitetaan tällainen kokovartalokuvakin. Siinä sitä tepastellaan pettyneenä naapurin palstalla pois päin. Lisse ja minä tässä yksi päivä ulkoiltiin. Lisse siis valjaissa. Meidän roskiksen kulmalla vastaan tulee tyttöfasaani. Lissehän oli sen heti tapattamassa! Siinä flexin naru vinkui kun sain viime hetkillä pysäytettyä kissan. Onneksi fasaanillakin oli hyvät refleksit ja se paineli norjanangervojen alle piiloon. Meidän vanhaa neitiä ei kyllä sen jälkeen meinnut saada sitten millään liikenteeseen. Hän olisi halunnut vaan kytätä tipua!

Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Fasaanikukko on kevään komein kukka ;)
Cheri sanoi…
Kyllä on komea kukko. Meidänkin pihalle on ilmestynyt tuollainen, se hengailee tietysti ruokintapaikkojen alla. Nero on ihmeissään, yhtenä päivänä näin kuinka se kökötti portailla tarkkailemassa fasaania. Vasta kun minä ilmestyin kuvaan se uskalsi lähteä kohti kukkoa, joka tietysti juoksi kiitonousuun. Aiemmin en ole tällä alueella nähnyt fasaaneja.
Kivipellon Saila sanoi…
Komea on poika ja upeat pyrstösulat! Meilläpäin niitä ei ole nähtykään!
Saraheinä sanoi…
Upea kukko ja hienot kuvat! Mitkä värit!
Häivähdys sanoi…
Vau, mitkä sinisen ja turkoosin sävyt!
Kirlah sanoi…
Komeat kuvat sait komeasta linnusta.
Harakka sanoi…
No, todella hienot kuvat olet fasaanikukosta saanut!