Rauhallisuutta ja yksinoloa!Lopetin jo omasta mielestäni ruokinnan, mutta linnut ja oravat ovat hieman eri mieltä asiasta. Jos räntää sataa joka ikinen päivä jossain vaiheessa, niin sapuskaa pitää löytyä! Ok. mä käyn kaupan kautta ja hommaan pienen pussin maapähkinämursketta. Tämä on lupaus. 

Viikonloppu oli niin täynnä kaikenlaista, että ei päässyt nauttimaan hiljaisuudesta ja yksinolosta. Tämä juttu täytyy korvata seuraavana viikonloppuna. Eikä sitten riekuta missään paikallistapahtumassa, tämäkin on lupaus! 

Mukavaa alkavaa viikkoa!Kommentit

Tuula sanoi…
Tämä kylmä ei ole kyllä mukavaa ainakaan palaaville muuttolinnuille. Toivottavasti ne löytävät itselleen syömistä. Ihana orava!
Kivipellon Saila sanoi…
Hei teillähän riittää tapahtumia, ensin moottorin pärinää ja sitten turnajaisia, upeita kuvia! Ei ihme että aika kuluu ja omat suunnitelmat muuttuvat! Lunta on luvattu joten kaupan kautta täytyy mennä minunkin, säälittää pikkuiset kaverit niin kovin! Nätti kurre!
Sussi sanoi…
Symppis kurre:)
Ninnu sanoi…
Meilläkin loppui lintujen & kurrejen talviruokinta, mutta perjantainen raekuuro kera rännän ja ukkosen sai heltymään ja haimme vielä pienen ruoka-annoksen kaupasta. Kauheaa, kun ei tiedä, milloin olisi oikea aika lopettaa ruokinta, ettei tee karhunpalvelusta. Suurin osa linnuista oli jo luopuneet meillä aterioinnista, mutta punarintapariskunta ja muutama muu tulivat vielä kurjassa kelissä hakemaan "pikaruokaa" :).
Ihanat oravakuvat sinulla!
Katinka sanoi…
Ihania kuvia oravasta. Kyllä tämä kevät on ollut melkoinen. Ensin ottaa kaksi harppausta eteen ja sitten yhden taakse. Vaan eiköhän se sieltä kesä vielä aikanaan tule =).
Marru sanoi…
Mukavaa viikkoa :)
Rauni sanoi…
Miten sitä raaskii lopettaa sen ruokinnan kun noita lintuja on niin mukava tässä katsella! Oravatkin ovat ihan omia lajissaan, niin veikeitä ja sulosia, kuten sinullakin näissä kuvissa!
TainaT sanoi…
Meilläkin kurret ja linnut käyvät nurmikolla hakemassa ruokaa..
kai sieltä jotakin vielä löytyykin. Luonnosta kyllä jo löytyy ravintoa.