AuringonkukkiaTyömatkalla on ihana näky! Kahden urheilukentän kokoinen pelto täynnä upeita auringonkukkia. Ne ovat kylvetty varmaankin siementuotantoon, sillä niitä ei ollenkaan kerätty myytäväksi kukkina. Aamuaurinko olisi varmaan ollut paljon parempi kun klo 15, mutta ei voi mitään. Aamulla on kiire töihin, eikä ehdi pellon laitaan kuvaamaan.


Paikalla oli paljon pörriäisiä ja lintuja. 


 Kuvauksissa ei ole vahingoitettu yhtäkään kukkaa.


Vaikka näyttää siltä, että kukki on hyvin tiheässä, niin tosiasiassa joukossa kasvoi valtaisasti pujoa ja ohdakkeita. Siellä pystyi hyvin kävelemään talsimatta kukkia nurin.


Kun olin itse lähdössä jo pois, paikalle ilmestyi toinenkin kuvaaja, nuori tyttö.


Keltainen on hankala väri, se palaa auringossa kovin herkästi. Taivas oli varsin pilvinen. Joten sitä valoa sai odotella, odotella...krooh! Siinäpä vähän laajempi kuva pellosta. Kaikki kukat ovat  "kasvonsa" kääntäneet samaan suuntaan.


P.S. Venni-kisu täyttää tänään hurjat 3 vuotta! Onnea pikkuriiviölle!! Olkoot tämä postaus kukkineen hänen kunniaksi. :)

Kommentit

Sirpa sanoi…
Ihana, aurinkoinen postaus! Onnittelut Venni-kisulle.
Vikki sanoi…
Kaunis ja energiaa pursuva postaus!
Onnea kisulille!
Pasi Lepola sanoi…
No niin, nyt tuli niitä jo kaivattuja auringonkukkia. :) On se vaan upean kuvauksellinen kukka. Hyviä kuvakulmia, extrabonuspisteet tuon kakkoskuvan taustasta. Niin ja Vennille isot onnittelut!
seijastiina sanoi…
Onnittelut Venni kisulle ♥
Upeita auringonkukkakuvia.
Marsku sanoi…
Auringonkukka on kyllä kaunis!(Niin kauan ennenkuin se keskiosa menee liijan isoksi!)Saatikka ku on tuommosella pellolla! ♥
Tillariina sanoi…
Uudet farkut meni välittömästi kotona pyykkiin, vihreitä isoja likaraitoja ja kengissä kiva mutakuorrutus. Hippimäinen, psykedeelinen ilo valtasi mielen kuitenkin tuolla pellossa rämpiessä,että kyllä kannatti.
Susanna sanoi…
Upean paikan olet löytänyt!
Äityli-Mummo sanoi…
Kyl tul aurinkoine fiilis :D
Piupau sanoi…
Ai miten upeita nämä. Auringonkukka on upea kukka. Hienoja kuvia!