Kaunis yötaivas!


Huomiseksi on lupailtu kauniimpaa ja lämpimämpää keliä. Tänään leikkasin töiden jälkeen melkein 3 tuntia siperianhernepensaita ja ruusupuskia. Molemmissa on härmää, joten homma ei ollut ihan pölyttömintä. Kädet tärisee vieläkin ja tuntuvat voimattomilta. Mä voisin ottaa sellaisen sähkökäyttöisen leikkurin ihan mieluusti. Huomenna sitä varmaan vasta kipeä on ja puolet on vielä leikkaamatta l. urakka jatkuu.

Nettailin olkkarissa läppärillä soffalla. Katsoin ulos...taivas on punainen. Pakko raahautua pihalle yöpaitasilleen. Se oli siinä ja siinä, että sain kameran nostettua silmien tasolle. Kylmäkin siellä oli. Nyt se monopodi olis tullut tarpeeseen ja enempi vaatetus, sillä ulkona oli vain +13 C. Mikäs mollukka naapuritalon katolla on ?? Kuu. Otetaan siitäkin käsivaralta se kuva. Onpa hassun näköinen tuollainen puolikuu.

Kommentit

Marru sanoi…
Komea taivas, ikkunan takaa sitä ihailin!
TelluT sanoi…
Voi, minä unohdin kokonaan sen kuun kuvaamisen :) Olin nimittäin myös kuvaamassa punertavaa taivasta ja aallonmurtajalle mennessä näin kuunpuolikkaan, mutta ilmeisesti pilvi oli tullut eteen tai sitten olin täysin sokea upeasta iltataivaasta.

Upeat kuvat olet saanut onnistumaan.
seijastiina sanoi…
Kaunis on taivas ja niinhän se taas on puolikuun aika ♥
Hyvää viikonloppua.
Kirsti sanoi…
Hienot kuvat, etenkin tuo kuukuva on hieno:)
Minttuli sanoi…
Hieno kun "raahauduit" sait vaivasta niin upeat kuvat!
Hyvää viikonloppua ja jospa se aurinkoinen paistaisi:)
Katriina sanoi…
Kannatti lähteä vaikka kädet täristen sinne palelelemaan, tuli niin hyvät kuvat kuitenkin:)
Iiris sanoi…
Kaunis kuu kasvamassa, eli sitä täyttä odotellessa. Ja parhaat väripaletit tarjoaa luonto!
Anne sanoi…
Upea iltataivas!