Vedenpuhdistamon sudarit!


Samaan aikaan lähes helvetti ja toisaalta taivas sudenkorentobongarille. Olen täynnä nokkosten polttamia ja ohdakkeiden piikkejä. Kävin viimeinkin sellaisella vedenpuhdistamon alueella kuvaamassa sudenkorentoja. Siis näin tänään saman verran sudenkorentoja kun koko kesänä tähän mennessä yhteensä. Kuvaamisesta ei meinannut aluksi tulla mitään kun tuijottelin taivaalle ja katselin niiden liitoa. Ne siis metsästivät, eivätkä tahtoneet levätä ollenkaan. Isoista korennoista en siksi saanut ainuttakaan kuvaa, mutta pienemmistä kyllä. Itseasiassa varsinaiset altaat taitavat olla vähän toisaalla, mutta jotain vesijuttuja nämäkin ovat. 


Mietin jo tässä, että jos kuitenkin menisin sinne uudestaan, niin onko olemassa sellaista vaatetusta, että sieltä selviäisi vammoitta? Sellainen vanhanaikainen kahiseva tuulipuku voisi olla hyvä, mutta taidettiin ne ullakon siivouksessa heittää roskiin. :)


 Näiden kuvien ympäristö on aivan erilainen kun mun Ankkalammen sudenkorentokuvissa, sillä tavalla mielekkäitä, vaikka samoja lajeja taitavat olla kuten ennenkin.


Tämä oli söpö, tosi pieni korento.


Onkos tämä korento voittaja kun on vähän kun palkintojenjakokorokeella? :)Huomenna voisi käydä vielä yhdellä toisella lammella. Sinne ei oo niin vaikea mennä ja tietääkseni ranta ei oo mikään aivan mahdoton. Pitää vaan laittaa jotkut lenkkarit jalkaanKommentit

Sirpa sanoi…
Komea korento kavalkadi!
Kyllä tuo yksi on voittaja, kun lensi korkeimmalle pallille:))
Pirkkoinkeri sanoi…
Sitkeä kuvaaja olet kun kaikista vastuksista huolimatta sait hienoja kuvia. Tuntuu, ettei ukonkorennot pysähdy ikinä, sen verran niitä tänään jäljestin :) Punasyyskorentoja kyllä on vaikka kuinka. Eikös kumisaappaat pitäisi jalassa olla kun kaiken maailman pöheikköihin on tarkoitus mennä :)
Tillariina sanoi…
Menin suoraan töistä ja en jaksanut raahata vaihtovaatteita ja kenkiä! Kumpparit vois olla ihan aiheelliset. :)
Emileitha/Tarja sanoi…
Juuri vaatetus estää monta kertaa kunnon kuvaukset. Sait hienoja kuvia