Viiviltä terkut!

Joskus ostin kissanruokia ison pussillisen ja tarkoitus oli lahjoittaa ne paikalliseen kissakoti Kattilaan. Sinne asti ne eivät koskaan osanneet kulkeutua. Olivatpa jopa vähän aikaa ns. "hukassa" autotallissa. Kesällä autotallin siivouksen yhteydessä kassi sitten löytyi. Huomattiin, että onhan meillä tämä oma hyväntekeväisyystapaus olemassa. Viivi on popsinut sitten sen antia viime viikot. Lissekin mustasukkaisena on tahtonut syödä samaa ruokaa välillä. Vennistä se halpismerkki yllättäen onkin tosi pahaa. Venni on tunnettu siitä asiasta, että syö läskit, jauhelihan, kinkut, rahkat, juustot, jäätelöt, jugurtit, tonnikalat, salaatinlehdet, kermat, margariinin ja makkarat tuosta noin vaan. Niin ja paljon muuta, mm. korut, korvatulpat, mehupillit ja huonekasvitkin ovat nam!


Tässä Viivi nuoleskelee maanantaina suupieliään. Hyvälle maistui. Viivillä on portailla oma kuppi ja tuulikaapissa on hänen sapuskat jo jonossa. 1-3 kertaa päivässä herkuttaa.

Kommentit

Sarppu sanoi…
Oi mikä kaunotar :)
seijastiina sanoi…
Upea näköinen on Viivi ♥
Ihan kerrassaan ihana kuvaus hänestä.
Tiitsa sanoi…
Jännä tuo Viivi. Hän käy "ulkona" syömässä, terassilla näin kesällä. ;)
Kaunis ja hyvinvoivan näköinen. Erinomainen kuva herkullisesta lipaisusta. Hyvää oli.
Matonkude sanoi…
Voi suloisuutta!
Anne sanoi…
Onpa tyytyväinen ilme :)
Pasi Lepola sanoi…
Jihuu, Viiviä pitkästä aikaa! Kansa vaatii lisää! :D
Pirkkoinkeri sanoi…
Onpa Viivi kkaunis ja hyvinvoivan näköinen! Toisenlaisia kuviakin on ollut.
Tillariina sanoi…
Viivi oli aika puhdas. Ei ollut silmät rähmässä ja eikä punkkeja korvissa. Lihaa luiden ympärillä ei ehkä oo vieläkään enempää kun ennen, mutta...:)Yritys on hyvä.