Viikon alku


Lähdin eilen illalla innostuneena makroilemaan, mutta sää teki tepposet. Pilvet ilmestyivät taivaalle ja sitä myöten kova tuuli. No, tulipa kivan viileässä säässä käveltyä n. 6 km:n iltalenkki. Tämä kärpänen oli niin kivasti kukassa, että en voinut olla kuvaamatta, vaikka onhan noita kärpäsiä kuvattu muutaman kerran jo tänä kesänä. :)


Tässä on mun perhosbaari. Taitaa olla Halloween-kukka-asetelman kukkaruukku. Laitoin nesteen päälle myös muovisen kannen, jossa on keskellä reikä, josta pilkottaa sitten sininen vileda. Syöttinesteenä oli tällä kertaa varsinainen coctail. Punaviiniä, olutta, omenaviinietikkaa, siirappia, hunajaa ja pieni nokare hiivaa. Eniten tämä on ollut kärpäsbaari, mutta olen siinä yhden neitoperhosen bongannut. Olen yrittänyt iltaisin ikkunasta tuijottaa, josko siihen osuisi joku yöperhonen, mutta en ole vielä sellaista nähnyt.

Kommentit

Matkatar sanoi…
Hyvä idea yrittää houkutella perhosia! Tykkäisivätköhän paremmin jos laittaisit jotain kaunista väriä vielä päälle? :)
trina sanoi…
Kärpäset ovat aika hurjan näköisiä suurennettuina. Joskus lapsena koulussa katsottiin niitä jollain mikroskoopilla ja ne näyttivät aivan hirviöiltä!
Heljä sanoi…
hieno baari, toivottavasti tulee yöperhosiakin
Pieni Lintu sanoi…
Kärpäsen simmut on aika mageet!