Sunnuntain jorinat


Aamu aukeni varsin sumuisena. Tänään on tiedossa kaikki eilisen rästikotityöt. Laitoin juuri pyykkikoneen pääle. Imurin kanssa valssasin eilen jo klo 20 maissa, mutta se oli vasta ekat pyörähdykset. Huomenna alkaa sitten nuorimmaisella lukio. On varmaan jonkin verran jännityksessä.

Kerroin jo aikaisemmin mun tulehtuneesta varpaasta. Aamulla hain neulan, pyörittelin sitä neo-amiseptissä ja kohti varvasta. Oli pakko. Mikä helpotus, tykytys ja kuumostus väheni oleellisesti. Jos vihdoinkin alkaisi parantumaan. Jos ei, niin kai se on pakko mennä työterveyteen aamuvastaanotolle. Paitsi mä en halua, mä kartan niitä paikkoja viimeiseen asti. Olisin kuvitellut, että kahdessa viikossa olis uusi kynsi edes vähän alkanut kasvamaan, mutta ei näy.

 Olisi kiva päästä kuvaamaan iltapäivällä, mutta en ole siitä ollenkaan varma. Sää ei ehkä suosi, aika ei riitä tai kuntokaan (varvas).

Kommentit

Kirsti sanoi…
Aiii,ai. On varmasti kipeä varvas, miten olet voinu kenkää pitämään, no jos remmikenkää, niin sitten.

Täällä on ollut kauniita kelejä, nytkin on tosi kaunista, suunnittelin tuonne minun luontopolulle menoa:)

Mukavaa sunnuntaita.
anja sanoi…
Käy kuitenkin näyttämässä varvasta terkkarissa, ettei siitä etene mitään pahempaa. Kaiken varalta.
Susanna sanoi…
Paranemisia varpaalle!
Marja sanoi…
Kaunis suukkosuu kuvassa,
toipumista varpaallesi!
Pasi Lepola sanoi…
Jos ei ala varvas paranemaan, niin työterveyteen vaan hakemaan antibiottia. Eipä täällä Kuopiossakaan sää suosi kuvaamista, tasaiseen tahtiin tihuttaa vettä...
Äityli-Mummo sanoi…
Taas ol nii paljo hienoi kuvia. Upeita, vanhoi rakennuksii. Miekää en halluis männä työterveytee, mut pahast näyttää sille, et pakko mennä.
Anne sanoi…
Ihania nää sun unikkokuvat!