Lukki luuraa !


Tänään tuli lähimetsikön puskat aika tarkkaan tsiikattua ötököiden varalta. Eipä niitä tahdo enää oikein löytää. Kävin eilen illalla saunassa, vaikka sen tiesi jo etukäteen, etten sitten oikein seuraavana päivänä näe kunnolla. Silmät ovat sumeat, kutisevat ja punoittavat. Huomenna jo paremmat. 


Tämän rauhallisempaa kuvauskohdetta ei juurikaan voi enää olla. Hyvä kun vähän tossua liikkutti, siis jotain noista monesta.

Kommentit

Pirkkoinkeri sanoi…
Kovin on laiskan näköinen lukki :) Jalkojaan vain roikottaa. Kuvat ovat kyllä hienot.
Marru sanoi…
Hämähäkkejä oon aina inhonut... no joo, myönnetään että ehkä jopa pelännyt... huh!
Annika sanoi…
Tämä ei liity hämikseen mitenkään, mutta oletko käynyt katselemassa sudenkorentoja siitä keskustan Citymarketin nurkalta? Olen siitä mennyt pari kertaa bussilla ohi ja siinä näyttäisi olevan kivan näköistä vesilammikkoa/ojaa ;)En tiedä, onko siinä mitään, mutta näyttää siltä, että voisi olla. Ei kyllä mikään kiva kuvauspaikka...
Tillariina sanoi…
Annika, olen kerran käynyt ja totta, siellä on sudenkorentoja ja perhosiakin! Monta kertaa on pitänyt lähteä kuvaamaan, mutta laiskuus varmaan pistänyt jarrua kun sinne on se 6 km matkaa meiltä. :) Jos saisi itsensä sinne hinattua ensi viikolla, luvattu hyviä kelejä kuitenkin!
Pasi Lepola sanoi…
Hämy näyttää kuvassa varmasti vaarallisemmalta kuin oikeasti on. :)
Intianminttu sanoi…
Ihanan rento lukki! Sillähän on tuossa palleroiden päällä hyvä köllötellä...kivat kuvat!
Millin sanoi…
Tämä on mun kukka! sanoo lukki!
;D