Makeaa mahantäydeltä

Hik...:)
Perhosbaari ei sitten ollutkaan tällä kertaa epäonnistunut juottola! Ylimmässä kuvassa täysin tyytyväinen asiakas, joka ei jaksanut tai pystynyt lentämään minnekkään. Lepäili vaan pensaassa. En ole ikinä mennyt makroputkella näin lähelle perhosta. Neitoperhonen siis tässä.


Suruvaippa, jee!! Heitin rantasandaalit pois ja hiippailin avojaloin baarin nurkille. No, kyllähän se minut huomasi ja lensi välittömästi terassin katon kattotiilelle sulattelemaan ruokaansa. Lepäili ilta-auringossa ja lehytteli siipiään. Otin riskin ja kiipesin meidän lahon pihatuolin päälle seisomaan, että sain tämän kuvan.


Kommentit

Sirpa sanoi…
Hienot, etenkin tuo vimonen kuva!!
Vikki sanoi…
Eikö olekkin mukavaa seurattavaa!
Alin kuva on mahdottoman hieno, kannatti ottaa riski:)
Marru sanoi…
Mä jo aattelin, et sinä oot johonkin juottolaan eksynyt ;D
Kauniita kuvia!
Tiitsa sanoi…
Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus saada sinne myös häiveperhonen joka levittää elinpiiriään Hämeeseen. toivottavasti osuu kohdalle. Suruvaippa ei ollut varmaan vielä "juonut" tarpeeksi kun karkuun lähti. Mökillä ne saa hätistää pois ja tulevat oitis uudestaan =DD
Upea tuo alin kuva.
Mustis sanoi…
Suruvaippa on lempiperhoseni, ne seurailivat minua enteellisesti aina syksyllä... siitä huolimatta tykkään niistä edelleenkin, jo keväällä varhain törmään siihen ja syyskesällä aina uudelleen, ihania kuvia.
Katja sanoi…
Olen joskus kokeillut perhosbaaria, mutta ei siitä innostunut kuin kärpäset. Täytyykin ottaa uusi yritys tämän postauksen innoittamana.:)
Pasi Lepola sanoi…
Hienoa, että baari toimii! Täytyypä kokeilla ensi kesänä itsekin. :)
seijastiina sanoi…
Ihanat kuvat ♥
Suruvaippa parka, mitähän se syö ,jos sitä ei juota, kun ei ole mitäään oikein sen ravintoa enää?
Itselläkin on baari mökillä, yksi ainoa suruvaippa vaan näkyy.
Mutta sateinen on ollut elokuu, eipä niitä juuri näy, vaan eilen sen verran pilkahti aurinko, että siellä se oli :D