Radan varrelta


Kukat taitavat olla luonnossa enimmäkseen jo kukkineet. Menee enempi jo näihin kuivanneisiin versioihin tai marjoihin. Kauniin sään vuoksi porukkaa oli todella paljon tuolla rantareitillä. Ei siis hyvä kuvaajalle. Vieläkin on yli +20 C lämpötiloja lupailtu. Hieno homma. Kyllä sitä vilua ja märkääkin ehditään katsella.


Nämä kuivanneet kukkapohjat olivat jännittävän kellertävän hopeisia. Valo oli ehkä liiankin voimakas näiden kuvaamiseen, mutta tulipa tallennettua sekin näky.


Nämä ovat kuin jotain pieniä chilejä. Nuhaa ja päänsärkyä on podettu jo varmaan kolmatta viikkoa. Lääkkeitä ja sisua on tarvittu, että selviää päivästä, mutta kun ei sitä kuumetta oo kun silleen juuri, että poskia vähän kuumottaa. Ei iske kunnolla ketoon tämä tauti. No, jos se alkais minusta kyntensä jo irrottamaan. Töissä köhitään ja yskitään oikein reippaasti. Eikä minulla sellaista onneksi.

Kommentit

Marru sanoi…
Kauniita nuo, jo kukkineetkin kukat ovat :)
Meillä tuo nuorimmainen kanssa potee pientä flunssaa ja tietty ilman sitä kuumetta...
orvokki sanoi…
änniä nuo kuivahtaneet kukkia.
Voih ja hushus... mene flunssa pois.
Pikaista paranemista, Tillariina.
Pasi Lepola sanoi…
Näissä kauniissa kuihtumaan päin olevissa kuvissa on jo kovastikin syksyn tuntua, hyvä. No nyt yhtenä iltana oikein tehokuuri: saunaa, takkatulta, lampaantaljaa, kynttilöitä ja kuumaa rommia, niillä ne flunssupöpöt lähtee.
seijastiina sanoi…
Mukavia kuvia.
Paranemista sinulle.