Etsivä löytää


Naakat yleensä rääkyvät Hämeen linnan rakenteissa tai sitten puissa tuolla rantareitillä. Nälkä näemmä saa nekin kuitenkin ainakin joskus rannalle ruuan etsintään.


Silmät tarkkana saa olla ja aina välillä jotain suupalaa löytyy.


Mä alan aina vaan enempi tykkäämään näistä naakoista, ennen tuskin huomasin niitä. Keskikokoisena tipuna ne ovat varsin helppoja kuvattavia ja silleen aika toimeliaita.


Tuossa on nyt pieni liukastumisen vaara kun otetaan tuollaisia harppaamisaskelia! Tiedän kokemuksesta. Märkä ruohikko on liukas ja penkka viettää järveen aika jyrkästi. Näin kun pari isompaa lasta leikki vedenrajassa ja toinen humpsahti kunnolla veteen. Siinä kohtaa on kuitenkin matalaa, että persuukset vaan kastui. Taisivat härnätä vähän samalla sorsiakin, että ihan oikein moisille vandaaleille! :)


Tästä vimpasta kuvasta mä itte tykkään kovasti, lähes kultainen tausta ja jotenkin semmonen pehmeä fiilis.

Kommentit

seita sanoi…
Upea kuva naakasta tuo viimeinen.
Sussi sanoi…
Upea kuvasarja! Naakalla on hyvät ilmeet
Kirsti sanoi…
Upeat kuvat ♥
Tuula Laakso sanoi…
Naakat ovat vallan mainioita kuvattavia, tottuvat nopeasti kuvaajaan ja ovat veikeitä ja ilmeikkäitä. Sain tosi mukavan sarjan naakan ruuanetsintä metkasta. Hienoa.
marliska sanoi…
Ihailin jo edellisen postauksen lokkeja ja nämäkin ovat niin hienoja, vimppa kuva on minunkin suosikkini.
Keskeneräinen sanoi…
Naakoilla on aina tuollaiset tuimat ilmeet. Meidän pihanaakat eivät päästä ihmistä lähelle, kaupunkilaiset ovat tottuneempia. Hienot kuvat!
Häivähdys sanoi…
Hienoja, kauniita kuvia tässä ja edellisessä postauksessa! Saan uuden objektiivini ensi viikonloppuna. Voi miten toivon, että silläkin tulisi yhtä hienoja kuvia.
Harakka sanoi…
Todella hienoja kuvia naakoista!
Tykkään niistä, ovat niin kuvauksellisia lintuja ja ilmeet niillä hienoja.
Olet saanutkin vangittua hienosti niiden ilmeen.'
Katinka sanoi…
Loistava kuvasarja naakasta! Itse on tullut aivan liian vähän kuvattua naakkoja.