Naurulokkeja vedessä, ilmassa ja maassa


Onpa heillä kokoajan asiaa, siis naurulokeilla. Juttua riittää ja kovalla äänellä.


Yritin niitä kuvata myös ilmassa, mutta lähes kaikissa on jokin osa pois kuvasta. Liian nopeita, hitaalle Tillariinalle!


Nyt muistin ottaa evästä rantsuun. Tässä haetaan pussin pohjimmaisia rantaheinikosta. Sorsat, naakat ja varikset ehtivät ensin.


Eipä näistä pysty sanomaan, ovatko tyttöjä vai poikia. Iso parvi niitä oli kuitenkin liikenteessä. Varmasti molempia sukupuolia yllin kyllin.


Komean väriset koivet!


Samoin suu.


Lopuksi lintukirjaan poseeraus! :)

Pääsiäisloma alkaa olla lopussa. Kaikenlaista tapahtumaa mahtui. Oli hyvää ruokaa ja juomaa. Leivoin pitkästä aikaa. Tampereelta tuli tytär käymään. Toinen tytär sairastui ja joutui käväisemään ensiavussa. Kolmannelle toimitettiin pyörä opiskelupaikkakunnalle ja neljännen kanssa tuli viestiteltyä whatsappilla. Ulkoiltua tuli perjantaita lukuunottamatta joka päivä ja myös valokuvattua. Nukuttua pitkiä päikkäreitä, valvottua myöhään, siivottua ja välillä hieman jo tylsistymistäkin oli havaittavissa. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä loma.

P.S. Jippii kävijälaskuri on viimein ylittänyt tuon maagisen 130 tonnia! Mun Monk-luonne inhosi sitä lukemaa 129 kovasti, jumi tosi kauan tuon vimpan tonnin kanssa. Kiitti! :)Kommentit

Marja sanoi…
Valtavan hienoja kuvia!
Tykkään kovasti tuosta lentokuvasta; komeat koivet vain hyvästiksi hohtavat!
Sirpa sanoi…
Naurulokki on aika tyylikäs lintu, punaisine koipineen ja nokkineen.
Hienot kuvat!
JPK sanoi…
Paljon lukijoita ja paljon kävijöitä! Hienot kuvat. Alin on oma suosikkini, siinä tarkennus mielestäni kaikkein onnistunein!
Harry Kalenius sanoi…
Komeat lokkikuvat. Meilläpäin en ole nähnyt noita vielä edes taivaalla. whatsappi on kätevä, tosin mulla ei maksa noi tekstiviestit tai puhelut kun kuuluvat kuukausimaksuun.
Katinka sanoi…
Lokki, rakastan lokkeja! Kun kuulen niiden ääntä, tuntuu heti jotenkin vapaalta. Todella upeita kuvia.