Pikkuvarpunen


Välillä muitakin lintuja kun lintutornissa nähtyjä. Olin palaamassa kuvaamasta sinivuokkoja. Jokin pikkutipu lauloi niin keuhkot pinkeänä, että oli pakko jäädä kuuntelemaan. Sehän oli tämä tipu. Kuvissa ei oo kovin eroa, peräkkäiset otokset, mutta en saanut päätettyä kumman laitan, niin menköön molemmat.

Tänään kampaaja, letti on niin pitkä, että häiritsee jo kuvaamista. Siis etuhiukset. Ne valahtavat silmille todella helposti. Taidan ottaa jo ns. kesätukan, joka on talviversiota siis lyhyempi.


Kommentit

Sussi sanoi…
varpuset ovat symppiksiä!
Äityli-Mummo sanoi…
Taas kerra KIITOS ihanist lintukuvist, kauniivärisist Vuokoist :D Miu pittää mennä perjantain leikkuuttammaa "mopotukka" JO uuvestaa, hyvä jos neljäviikkoo kärsii vällii pittää.
Hei ! Onko nämä kuva otettu Olympus kamerallasi? On niin teräviä; ja hyviä kuvia. Olen harkinnut ostaan
myös Olympus OM-D...kameran !
JPK sanoi…
Erittäin hienosti kuvattu! Tuo uusi bannerikin on oikein hyvä.
Tillariina K. sanoi…
Anne linssin takana, ei ole otettu Olympuksella. Laitan sen tägeihin, jos sillä kuvattu. Siihen mulla on vaan 12-40mm:n objektiivi. Kun tässä joku päivä rikastun, ostan siihen todennäköiseti 75-300mm putken oheen, että voi kuvata eläimiä ja lintuja paremmin. Tuo nykyinen putki on hyvä yleisputki esim. maisemiin, tiettyihin lähikuviin ja muotokuviin.
Marika sanoi…
Aaaaaaw, upeat kuvat! ♥ ♥