Telkkätytteli sammakkolammella


Valokuvausreissuilla voi joutua usein muuttamaan suunnitelmia. Sammakkolampi on entisensä, karmea, likainen lutakko. Tällä kertaa siellä ei sammakoita näkynyt. Kutua oli kyllä vedessä, mutta varmaan liian kylmänä pitivät säätä sammakot ja olihan se.

Paikalla oli kuitenkin tämä telkkätytteli ja yksi poikasorsa, joka pelästyi minua välittömästi mentyäni rantaan. Voi sua poloista telkkää. Tuossa likaisessa vedessä sukeltelet. 


Lutakkoon johtaa iso putki, josta valuu sulavesiä ja ties mitä. Juuri näin, puhtautta täytyy ylläpitää. Sukimista ja ravistelua, kyllä se siitä. Asettelin muovipussia peffan alle suojamaan housuja, mutta asento olikin varsin ikävä, hankala oli istua siinä rannassa. Kun nousin ylös, otti myös telkkä ritolat.


P.S. Viikon aikana käyntejä päivässä 95-180 välillä ja eilen 477. Keskimäärin olen huomannut, että sellaiset 120-150. Oliko muilla eilen jotain ryntäystä? Googlettamalla siis tultu suurin osa.

Kommentit

Keskeneräinen sanoi…
Mulla on ollut myös pari selittämätöntä piikkiä kävijämäärissä, muutamia satoja "ylimääräisiä", mutta eivät näy likenteen lähteissä eivätkä minkään yhden tietyn postauksen katsomiskerroissa. Näyttävät rumalta tilastokäyrässä, mutta ei niistä muuta haittaa kai ole. Viime ja toissa kuuhun tuli kumpaankin sellainen piikki, nyt ei.

Kauniit kuvat, veden likaisuus ei välity.
Sirpa sanoi…
Kävin kurkkaamassa, tosiaan eilen on ollut 648 käyntiä!?

Tuo vimonen kuva telkkätyttelistä on tosi suloinen!
Kirlah sanoi…
Jo pitemmän aikaa on tilastoissa ollut muka nelinkertainen kävijä normaaliin verrattuna. Selvästi ne eivät ole oikeita lukuja, sillä tilasto näyttää aina jotkut tietyt ja samat tekstit, joita olisi luettu eniten, mutta niiden kohdalla on päivästä ja viikosta toiseen jokaisessa sama luku.