Haave


Kun ei pääse ulos luontoon kuvaamaan, laitan nyt näitä muita kuvia kännykällä räpsittyjä. Ostan itselleni lähes aina lahjaksi koruja! Nyt on tämä Kalevala Haave-sarja täydellinen. Kaulakoru, ranneketju, korvikset ja vihdoin myös sormus! Kuvissa netissä se näytti tosi massiiviselta, mutta livenä se onkin oikeastaan aika siro. Minulla on pienet räpylät, joten kovin massiiviset ei oikein käy. Jos vielä saisi rusketusta nahkaan, tämä kimaltelisi aika nätisti.

Tilasin tämän jo 26. päivä ja tänään se saapui. No, sain sen huomattavan paljon edullisemmin kun muista firmoista, ettei pieni odottelu haitannut. Mä olen todellinen korufriikki! Tietysti kamerajuttujen jälkeen. Tämä sormus tulee antamaan voimaa ja iloa tulevan vuoden koitoksiin! Se on varma. Ekassa kuvassa näkyy pikkurillissä haava, jonka Lisse-kisu teki kun hän ei halunnut tulla sisään ja mä vaan kannoin väkisin ja toin! 


Kommentit

Tuulikki sanoi…
Onnittelut ihanasta koruvalinnasta <3 Tuo sormus tuo varmasti sinulle iloa pitkään, on se vaan niin kaunis ja todellakin käy hyvin ruskettuneeseen ihoon.
Cheri sanoi…
Kaunis voimakoru. Minäkin pidän monista Kalevalakorun koruista vaikka en korufriikki olekaan. Tai ehkä vähän, sillä harvoin lähden ihmistenilmoille ilman korvakoruja :)
Rautalintu sanoi…
Onpa kaunis!

Olen aina ollut "koruihminen", mutta nyt en ole aikoihin ostanut enää koruja. Eikä kovin paljon ole tullut pidettyäkään pariin viime vuoteen. Korvikset sentään täytyy aina olla, ettei mene reiät tukkoon.
Äityli-Mummo sanoi…
Kaunis on...mie en oo ikinää ollu "koruihmine", nuorempan ol korvikset, mut motskarikaue aikan nekkii hävis, ei oo ku kihlasormus, vihkisormus ja anoppivainaa sormus, eläkkeelle jääes kellokii jous eläkkeelle :D
marliska sanoi…
Kaunis Kalevala-koru. Kaikki Kalevalaiset eivät 'nappaa'.