Ötökkämietteitä ja muutakin


Tänne blogiin tulee yllättävän paljon vierailijoita blogit.fi-sivuston kautta. Paitsi huomasin eilen, että sinne on jotenkin kummasta syystä tullut mun blogin aihepiiriksi kulttuuri! No, sitä ei täältä löydy! Ainakaan kovin usein. Kävin sen nyt vaihtamassa, mutta katsotaan vaihtuuko ja koska. Hämmästelin, että siellä ei ole luonto tai valokuvaus kategoriaa ollenkaan?? Siispä valitsin sen "muut"...joka ei taas kerro mitään.


Kesäkuvissa on ihanasti värejä! Niistä mä tykkään. Mä en muuten koskaan löytänyt ittestäni punkkia, vaikka koluan tuolla niityillä ja metsissä. Kissasta niitä on yleensä kerran kesässä yksi napattu. Lisse tosin liikkuu enempi tässä kotipihalla ja lähiteillä valjaissa. Minulla on kyllä melkein aina pitkälahkeiset housut jalassa. Näin telkkarissa pätkän, jossa joltain henkilöltä poistettiin niitä nilkasta useimpia. Tykkään kuvata kyllä ötökoitä, mutta punkit ovat ällöjä!Kommentit

seita sanoi…
Komeat ötökkäkuvat.
Sama juttu. En ollut itse edes lisännyt blogiani tuonne Blogit.fi:in mutta siellä se oli kategoriassa kulttuuri. Enkä minäkään löytänyt sopivaa ryhmää. Luonto olisi ollut sopiva tai retkeily.
Kruunu Vuokko sanoi…
Hienot kuvat jälleen.
Äityli-Mummo sanoi…
Kauniit värit ötökällä, oikei kiiltelöö.