Maariankämmekkä


Kävin vartin pikavisiitin tornilla. +14.5 C ja mahdottoman kova tuuli. Yhdistelmä, jossa on melko kestämätöntä riekkua tornissa. Korvalehdet jäätyi kun ei ollut pipoa. Eipä siellä juuri lintujakaan ollut. Kotiin vaan lasagnen tekoon. Söin kolme annosta, joten nyt kutsuu enempi kun varmasti päiväunet. Tornille johtavat pitkospuut ovat melkein vedenpinnan tasolla, sillä vettä on nyt kuinka monta viikkoa lie jo satanut melken päivittäin. Toivottavasti tuo kukka nyt on maariankämmekkä, ainakin luulen niin. Ei päässyt kovin lähelle kuvaamaan kun jalassa oli lenkkarit. 


Mun auto ei mennyt katsastuksesta läpi. Ei kai siinä isompaa ole. Ensin vaihdetaan polttoaineensuodatin, jos vikakoodivalo suostuisi sitten häipyä näkyvistä. On voinut käydä niinkin, että se koodi on jäänyt ed. huollossa nollaamatta ja se palaa nyt vaan ihan sen vuoksi. Rahanmenoa nyt kumminkin kun joutuu uudestaan käyttämässä ja siellä huollossakin, vaikka keväällähän se taisi kolme viikkoa olla korjaajien ihmeteltävänä jo.

Lopuksi raakoja sorsia, niitä oli vielä pari muutakin, mutta seilasivat vähän muista erillään. Nyt ei auta kun suunnata Venni-kisun kylkeen...ei jaksa enempää kirjoitella.


Kommentit

Sussi sanoi…
Minustakin on maariankämmekkä.

Toivottavasti auto menee seuraavalla kerralla läpi
pike sanoi…
Luonnonkukat ovat kaikkein kauneimpia, siksi itekkin niitäyksistään kuvaan, mutta nimetpitää sit aina etsiä netistä.taisitkin kommentoida blogissani, kiitos siitä.
Kvilttaaja sanoi…
Harmillista, kun autossa on ongelma. Kun katsastusaika lähestyy, vien auton huoltoon ja pyydän huoltoa käyttämään auton katsastuksessa. Maksaa vähän lisää, mutta huolto ei kehtaa viedä katsastukseen autoa, joka mahdollisesti reputtaisi. Maariankämmekältä näyttää kukkasi, mutta se helpoin tunnusmerkki eli ruudulliset lehdet ei näy kuvassasi.
Häivähdys sanoi…
Tosi viileää on täälläkin! Sisällä on kyhjötelty koko päivä. Toivottavasti auto menee ensi kerralla läpi. Kauheita rahanreikiä nuo nelipyöräiset.
seita sanoi…
Jos lehdet on päältä pilkulliset on maariankämmekkä. Jos lehdissä ei ole pilkkuja, niin se on punakämmekkä.