Isoja koiria jäällä!


En ole nyt satavarma näiden koirien merkistä, mutta epäilen olevan tiibetinmastiffeja. Koiraihmiset voivat korjata, jos meni huti. Heitä oltiin kuvaamassa jäällä ja en minäkään voinut olla paria kuvaa ottamatta kun kerran kuvaajan kanssa tuli muutama sana vaihdettuakin.


Koiria oli siis kolme, mutta tämä pörröpää oli enemmänkin kiinnostunut hihnansyömisestä ja lumen pöllyyttelystä! :)


Ihania, kauniita koiria.


Tällä koiralla on kuulemma pian synttärit! Jouduin vähän inspiroimaan tuon turkin selkäpuolen kanssa, sillä oma varjoni vähän pilasi sitä. Yksi heistä on tuotu kaukaa Amerikasta asti. Kyseessä oli siis kasvattajat, kennelin nimeä en tiedä. Varmaan se löytyisi netistä. On se niin väärin kun ei oo sitä koiraa...paitsi Teuvo, mutta enpä ole häntä varmaan pariin viikkoon nähnyt.


Kommentit

Tansku sanoi…
Komea on tää mastiffi,kyllä oikein arvelit,rodun.Muuten nää on sellaisia suhtkoht rauhallsia kamuja,nyt olikin tänään kaunispäivä ulkoiluttaa,oli niin aurinkoista :)
Pirkkoinkeri sanoi…
Komeita koiria! Tuommoinen olisi mukava ulkoilukaveri, mutta ei minusta olisi sellaisen kasvattajaksi. Se saisi kuitenkin tehdä just niinkuin itse haluaisi :)
Seijastiina sanoi…
Ihania koiruuksia ♥
Anne sanoi…
Tuo "rintakuva" on oikein ihana!
Intianminttu sanoi…
Kivoja karvaturreja!
Voi, noi mastiffit on ihania. Tykkään juuri tollasista löllyköistä, ja koirakuume on jatkuva. Taistelen vain kaikella järjelläni sitä vastaan. Ihania kuvia!!!
Marru sanoi…
Ihania karvakamuja :))
Pasi Lepola sanoi…
Erinomaisia koirulipotretteja. Kumpa joskus itsekin rohkaistuisin kysymään joltain ihan uppo oudolta, että saanko kuvata kaunista/hassua koiraasi.
Tillariina K. sanoi…
Pasi, en varmaan olisi muuten uskaltanut, mutta kun näitä koiria muutenkin kuvattiin ja tuli tosiaan muutama sana vaihdettua kuvaajan kanssa, niin uskalsin puuhaan ryhtyä! Varsinaisesti en kyllä lupaa kysynyt. Mä luulen, että koiranomistajat tykkäisivät, että jos kysyis lupaa, mutta kun sitä vaan on niin mamo!!