Uusi Vuosi 2014!


Hain ohjeet ilotulitusrakettien kuvaamiseen netistä. Tein harjoitusammunnat jo klo 22. Ajoissa vielä säätelemään jalustaa sopivaksi ja vielä tsiikailemaan kotipihalta paras paikka. Olin enempi kun valmiina! No, ilotulitteiden ampuminen alkoi meidän asuntoalueella jo tiistaina klo 10 maissa.Onpas innokasta ja malttamatonta porukkaa. Muuten homma eteni passelisti, mutta meillä raketteja sitten loppujen lopuksi klo 24 ammuttiin aika vähän. Ainakaan en saanut  montaa rakettia yhteen kuvaan osumaan, vaikka kuvasin siis Bulb:lla ja lisäksi pidemmällä valotusajalla..., mutta kun ei samalta suunnalta tullut niitä raketteja.


Siis vuoden päästä ehkä uudestaan ja omat raketit täytyy sitten ostaa! Nyt jätettiin väliin kun oli luvattu sitä vesisadetta, jota ei sitten tullutkaan. Ehkä moni muukin oli näin asian ajatellut. 


Kylmä ei ollut, mutta tuuli oli kohtuullinen. Vaatetta sai olla ihan kunnolla. Mies houkutteli, että lähdettäisiin Tampereelle katsomaan jättimäistä ilotulitusta, mutta ei nyt haluttanut lähteä ilta-ajelulle. Kotona on niin mukavaa! :)


Kyllä tuntuu tosi uudelta tämä uusi vuosi!

Kommentit

orvokki sanoi…
Hienot on rakettikuvasi. Minä tyhmyri en ollenkaan ajatellut asiaa ennenkuin raketit oli jo ilmassa. Ja niitä näkyy paljon parvekkeelta. Olisi saanut hyviä kuvia. Kun melkein pään päälläkin avautui muutama iso. Kuvaajan tarttee olla sitten aika nopea havaitsemaan ja laukomaan, vai..

Neinas unohtua pääasia, hih
Hyvää tätä uutta ja tuoretta vuotta 2014. Paljon uusia hienoja kuvia.
Marja sanoi…
Hienoja pirskahtelevia kuvia olet saanut,
aluksi sitä uutta vähän vierastaa, mutta kyllä sitten nopeasti taas totumme tähänkin vuoteen! Toivottavasti siitä tulee hyvä Sinulle!
Häivähdys sanoi…
Hyvää uutta vuotta :) Todella hienoja rakettikuvia! Minä en viitsinyt edes yrittää, laiskotti niin. Täälläkin pienten lasten perheet ampuivat rakettinsa ennen yhdeksää ja sitten tauon jälkeen alkoi taas räiskyä vuoden vaihtuessa. Ikkunasta vaan katseltiin.
Sirpa sanoi…
Kivaa ja kuvauksellista alkanutta vuotta 2014!
Tuula sanoi…
Hienoja kuvia noista raketeista tuli!

Hyvää alkanutta vuotta!
Kirsti sanoi…
Hienosti sait kuvattua ilotulituksen. Täällä satoi sakeasti lunta, noin 15 cm niin ei juurikaan raketteja näkynyt kuului vain pauke. Itse ei olla ostettu raketteja noin 20 vuoteen :)
Seijastiina sanoi…
Kauniisti ovat kuvattuja.
Olin itse katsomassa kaupungin ilotulitusta, ja kamerana Poweshot missä oma ohjelma ilotulitukselle, saa nähdä mitä niistä tuli.
Järkkärillä en edes koettanut.
Marru sanoi…
Hyvin oot onnistunut! Täällä ammuttiin sen verran vähän, että en alkanut sen paremmin kuvailemaan... niitä yksittäisiä :)
Millin sanoi…
Upeita ilotulituskuvia olet ottanut!

Hyvää ja kuvauksellista uutta vuotta sinulle!
Pasi Lepola sanoi…
Vähistä raketeista huolimatta olet saanut monta onnistunutta otosta, hienoa! Yritä ensi vuonna saada vähän maisemaakin mukaa kuviin, niillä rakettikuviin saa lisää perspektiiviä (itsekin yritän ensi vuonna :) ). Hyvää ja valokuvauksellista uutta vuotta myös sinulle Tillariina!
Tillariina K. sanoi…
Pasi, asuntoalueen maisemat ovat vähissä. Omakotitalojen katot eivät oo kovin ihastuttavia. Täällä asutaan sellaisissa n. 1000 m2 tonteilla ahtaasti. Meidän lyhyellä kadunpätkälläkin on 10 taloa. Enkä mä halua olla juhlapyhinä missään muualla kun kotona. :)
JPK sanoi…
Hyvin räiskyy, melkein tänne asti kuuluu. :) Hyvää ja valokuvarikasta tätä vuotta!
Anne sanoi…
Upeita kuvia!
Tiitsa sanoi…
Hienosti onnistuit. Oikein hyvää ja kuvausrikasta uutta vuotta.
Pessi sanoi…
Upeat paukut, Tillariina! =) Mukavaa tätä vuotta!
TelluT sanoi…
Vautsi, mitkä kuvat. Mun ilotulituskuvaukselle olis käynyt huonosti, jos ei olis ollut varakameraa mukana :)
Piupau sanoi…
Hienoja kuvia. Minäkin tutkailin ohjeita kuvaamiseen mutta töissä kun olin ei voinut kuvata. Ehkä ensi vuonna!