Väsynyt valittaja kirjoittaa...


Eilen tuli vedettyä 12 h ja 20 min työvuoro. Kotiin kun ehti, niin söin ja istuin hetken koneella. Nukkumaan. Ei voi sanoa, että olisin yön aikana elpynyt eilisen rasituksista. No, huomenna jos pääsisi lähtemään paria tuntia aikaisemmin ja ottaisin kameran mukaan työmatkalle, tarvitsee nyt selkeästi valokuvaamisen virkistävää ja energiaa antavaa voimaa! Olen tänään vimppaa päivä antibioottikuurilla, lääke pistää mahan vähän kipeäksi ja oksettaakin se muutaman tunnin. Epävakaiset, vaihtelevat säät kolottavat myös niveliä. Vanhuus ei tule yksin....:)

Kommentit

S sanoi…
Kaunis kuva!

Itsellä meni kahden päivän vapaat käytännössä nukkuen. Ekan yön nukuin huonosti ja toisen yön kuin tukki, vaikka nukuin melkein koko edellispäivänkin. Oli maanantai ja muut lähtivät velvollisuuksiinsa, niin minä jäin nukkumaan. Heräsin, hain pienet koulusta ja tein kasvissosekeiton, sitten taas "pienet ruokaettonet" 2h ja iltapalalle, jonka jälkeen olikin jo jo ihana yöuni oottamassa.

Niin se taitaa olla, että alkaa tarvita tässä kohtaa elämää jo enemmän toipumisaikaa kaikkeen...ei olla kaks kymmpisiä enää :)

Otathan maitohappobakteereja antibioottia ennen?

Mukavaa päivää!

http://elamaakuvina.blogspot.fi/
Tillariina K. sanoi…
Olen ottanut ja tuttu lääke, josta ei oo ennen tullut mitään vaivaa. No, onneksi loppuu tuo kuuri. :)
Maelka X sanoi…
Höh.... puolikuntosena tuommonen päivä on jo liikaa. Hyvä, jos terveenäkään jaksaa. Toivottavasti pääset myös lepäämään ja rentoutumaan ettei tule mitään jälkitauteja.
Famu falsetissa sanoi…
Voi sentään. Toivottavasti pian helpottaa!
Seijastiina sanoi…
Ei kivaa.
Voimia arkeen ja iloa valokuvaushetkistä :)
Tiitsa sanoi…
Kyllä tuollainen työtahti sairastelun päälle vie mehut kenestä tahansa. Vielä kun tuo aurinkokin temppuilee ja paistaa vaan arkisin. Onneksi iltapäivästä alkaa olla jo valoisaa, jos niinkuin pääsee töistä ajoissa.
Toipumista ja lepää ihan kunnolla että voimistut. Virtuaalihali.