Mierolan silta ja vastaranta 5.1.2014

Mierolan silta (Mierolan vanha silta) on teräsbetoninen, vuonna 1919 valmistunut museosilta Hattulassa. Kolmiaukkoisen holvisillan pituus on 88,6 m ja hyötyleveys 5,8 m. Silta ylittää Vanajaveden kapeikon, Mierolansalmen. Salmen molemmin puolin oleva Mierolan ja Rahkoilan kylän muodostama alue sisältyy Museoviraston inventoimiin valtakunnallisesti merkittäviin rakennettuihin kulttuuriympäristöihin. Sillasta tuli museosilta vuonna 1982. 

- Wikipedia


Näistä kuvista tuli todella sinisiä. Valo vaihtui kokoajan. Rämpläsin asetuksia ihan solkenaan ja toivoin parasta. Aurinko laski jo. En siis ehtinyt varsinaisesti valoisaan aikaan paikalle. Onhan näissäkin sitten omaa tunnelmaansa, pitää mennä toisenkin kerran joku kerta. Tässä laiturin vieressä on suosittu kahvila ja sieltä saa myös ruokaa. Porukkaa oli paikalla ns. kun pipoa! Kaksi miestä tuli siihen vierelle tupakalle. Vaihdoin makrolinssin ja kuvasin nuo eiliset marjakuvat vähän kauempana, en oikein ollut seurustelutuulella.


Kommentit

Marru sanoi…
Ihanat heijastukset!
Pasi Lepola sanoi…
Onpas siellä ollut huikea kuvaussää vaikkakin tosiaan vaikea, valon ja varjon kontrasti on vähän turhan iso JPG-kuville. Rawilla tai HDR:llä myös varjotkin olisi ollut mahdollista herättää "eloon". Toisaalta nämä kuvat toimivat hyvin itsessään, illan tyyneys ja rauha välittyvät mainiosti!
Seijastiina sanoi…
Upeat heijastukset, kaunis silta ja kuvat ♥
Pessi sanoi…
Hienot heijastukset! Hmm... siniharmaa on näköjään tämän hetken juttu. Onneksi valoa kohti ollaan menossa! Juhuu! =)
Tuttu silta, mutta onpa upea kuva! Nopea olet ollut, kun olet valonpilkahduksella sinne ehtinyt ;) Tosi suosittu tuntuu tuo kahvila olevan, aina on porukkaa.
Anne sanoi…
Upeat värit! Pidän etenkin tuosta jälkimmäisestä kuvasta.