Ylellisyyttä


Sokoksen verkkokaupasta tuli tehtyä ostoksia. Paketti tuli tänään. Uuden vuoden jälkeen iski nimittäin ikäkriisi. Tuntui, että täytyy tehdä jotain! :) Ostan yleensä meikit marketista ruokaostosreissuilla ja tuota noin halvimmasta päästä, usein myös alennuskorista. Putelit olivat juuri loppumaisillaan, joten tutustumaan valikoimaan...

 Nämä ovat normisti aika kalliita tuotteita, mutta nyt alennuksessa. Pesin illalla vanhat meikit pois ja uudet pakkelit tilalle. No, sanotaanko niin, että rahalle saa vastinetta. Tuo meikkivoide Lancôme Teint Idole Ultra 24H, sävy 005 voi olla hilkun liian vaalea, mutta pitää katsoa tarkemmin päivänvalossa. Se on ihanan kevyt kuitenkin, aivan kun ei olisi meikkiä ollenkaan. Kovasti sitä noissa meikkiblogeissa kehuttiin ja melkeinpä uskon, ettei turhaan. Ihanista ihanin on kuitenkin tuo irtopuuteri, Clarins Mineral Loose Powder sävy 02 . Ensinnäkin se on aivan suloisen tuoksuista. Raikas ja jotenkin puhtoinen tuoksu. Omistin joskus sellaisen hajuveden kun Acqua Di Gio, siinä on vähän sama fiilis. Niin hienojakoista ja iho tuntuu aivan silkkiseltä. Ylellistä! Aah...Auttaako tämä nyt sitten ikäkriisiin? No, ainakin vähän.

Kommentit

Seijastiina sanoi…
Kiva saada paketit kotiin kun jotain tilaa.
Meikkivoide on hyvä olla mukavantuntuinen iholla ja tuoksuinen.
Minulla joku halpis mutta ihanan sileeksi tekee kasvot ♥
Hyvä on tytön hemmotella itseään ,oli ikää tai ei.
Piupau sanoi…
Kyllä hemmottelu hyvää tekee ja kauniit purkit virkistää mieltä :)
Itseä pitää hemmotella!
Marru sanoi…
No ainakin piristää :))
Anne sanoi…
Jaa-a.. pitäisiköhän joskus oikeasti malttaa kokeilla jotain muuta kuin halpisjuttuja.. Kuulostaa niin hyvältä tuo sinun kuvailusi.