Alajärven härkälintu ja yllätysvieras pihalle


Ihan pariskunta järvellä näkyi, mutta siinä kohtaa kun sain molemmat samaan kuvaan, niin alkoikin sitten satamaan lunta. Tänään on satanut vettä, rakeita ja lunta. Ukkonenkin jyrisi ja aurinko paistoi. Päivystin varmaan 4 tuntia sopivaa säätä. Lopulta vaan päätin lähteä. No, se oli sitten 10 minuutin reissu kun lumisateessa ei huvita kuvata. Jos huomenna paremmalla onnella.


Ruokinnan jatkaminen oli hyvä päätös omalla pihalla. Tänään on ollut ainakin 12 lajia lintuja syömässä ja määrällisesti todella iso popula! Järripeippo uutena lajina elikkä minulle 55. tälle vuodelle.


Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Sää ei todellakaan suosi. Kävin Maarin lintutornissa ja rakeita tuli niskaan. Kiikaroin vähän aikaa enkä viitsinyt ottaa kameraa repusta. Linnut olivat kaukana, kun merivesi oli korkealla. HIenot kuvattavat olit löytänyt, Kumpaakaan noista en ole vielä onnistunut näkemään.
Kirsti sanoi…
Tämä on kyllä komea lintu ♥
Sussi sanoi…
komeita lintuja!
Rautalintu sanoi…
Jotenkin tuntuu, että tämä on ollut kaikkien aikojen lintukevät meidän lintulaudalla. Niin määrällisesti kuin lajienkin suhteen. Yhtenä päivänä oli melkoinen värisuora, kun yhtä aikaa olivat käpytikka, peipot, järripeippo, viherpeipot, vihervarpuset, mustarastas, punakylkirastas ja pikkuvarpuset. :)