Huhtikuun vimppa


Mä oon kuumeessa ja mitään vapputunnelmaa ei siis todellakaan. Muuta vaivaa ei ole, joten jos tämä jo huomenna olisi ohi. Luvattu nättiä keliä ja silleen Ulos täytyy päästä raikkaaseen säähän. Tytär ja Teuvo-chihukin tulevat vierailemaan.

Lunta satoi kuten sääennuste lupasi.  Oravakin näin märkä ja surkea oli vielä aamulla. Ukkofasaani aivan väsynyt. Nukkui pensaiden vieressä yhdellä jalalla. Kuvat otettu ikkunasta, joten laatu ei paras.

Kaupan simaa maisteltiin kahtakin laatua, yllätävän hyviä molemmat. Ei ollut toiveet näet korkealla. Kaupan munkkejakin ostettiin, niitä ultimakeita Omar-munkkeja. Vappupallon ostin itselle, "Pikku-Myy". Nyt mä lähden nukkumaan, että jaksan vetää nakkeja ja perunasalaattia. Tein jälkimmäisen ekaa kertaa itse, vaikka inhoan kylmää perunaa...


Kommentit

Marru sanoi…
Täällä sateli kans räntää, mutta onneksi nyt paistaa jo aurinko oikein ihanasti. Pikaista paranemista!
Huopalintu sanoi…
Oravalla on hauska harmaa viltti selässä vielä ja korvatupsutkin kastuneet, voi toista. Toivottavasti sinä pääset tänään ulos kuvailemaan terveenä.
orvokki sanoi…
Ihana eka kuva.
Toivottavasti paranet pian. Minulla oli (on) flunssa, kuumeeton ja nuhaton, mutta valtava yskä, ja sit tuli korvatulehdus. Eli ole varovainen. Kuulemma tämä flunssa kestää 2-3 viikkoa.