Lennossa


Isot linnut, kuten kurjet ja joutsenet ovat sydäntä lämmittävä näky lennossa! Tornilla ainakin heti kun huomataan ilmatilassa lähestyviä, tulee asiasta ilmoitus ja myös suunta!


Aluksi olin aivan hukassa näiden kanssa. Olin unohtanut syksyltä, miten isolla suljinaukolla toimitaan. Onneksi sain neuvoa ja pääsin touhuun käsiksi seuraavalla kerralla. 


1/1000-1/2000 alkaa olla riittävä, että lintu "pysähtyy".


Tässä on selkeä katsekontakti ja mun mielestä hieman kysyvä ilme, että mitäs täti meinaat?


Nyt kun koko järvi alkaa lokkien valtaama, niiden lentoa kuvatessa saa hyvää harjoitusta. Pääsiäisloma lähestyy ja toivotaan nyt kuvauskelejä, vaikka ennusteet vaihtuu ja epävarmuutta asiasta.Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Onpa todellakin upeat kuvat! Suuret linnut varmasti ovat haastavia kuvattavia, no kaikki linnut tietenkin :D Upea värimaailma kuvissasi! Suurten lintujen lentoa on levollista seurata, rauhallisia siiveniskuja taivaalla.
Piia sanoi…
Upeita kuvia jälleen kerran!
Kaksi huonetta sanoi…
Ihania! Upeita kuvia!
Vikki sanoi…
Tykkään tuosta ylimmästä kuvasta!
Lentokuvien harjoittelu on ihan mielenkiintoista, ja katsominen varsinkin sitten tässä näytöllä!
Kvilttaaja sanoi…
Hienoja lentokuvia. Lentävien lintujen kuvaaminen on vaikeaa. Useimmiten saan petolinnuista jonkintasoisen tunnistuskuvan, mutta en julkaisukelpoisia juurikaan. Suurella aukolla terävyysalue tuppaa jäämään pieneksi.
Katinka sanoi…
Ihania kuvia! Ja Wow, olet uudistanut blogin ulkonäön. Hieroin silmiäni, että tulinko oikeaan paikkaan =D. Hienolta näyttää.
Tellu Tom sanoi…
Voi ei-iiii .... Mä en oo vieläkään nähnyt kurkia tänä keväänä :)

Onneksi sä sentään oot kuvannut niitä. Kaunista.