Punatulkut vierailulla


Olihan se aika järkytys aamulla nähdä n. 8 cm uutta lunta huhtikuun lopussa! Se oli kivaa, että nälissään ilmestyi ruokinnalle tosi paljon lintuja! Myös tämä punatulkkupariskunta. Ovat he käyneet ennenkin, mutta nyt juurikin. Varmaan 10 min kuvien otosta alkoi aivan upeasti aurinko paistamaan. Ulkona näytti todella satumaiselta.


Onneksi vein litran verran ruokaa tarjolle kolmeen eri paikkaan jo tuntia aikaisemmin. Ei siis ollut ollenkaan turha reissu heillä meidän pihaan. 


Eipä monen lintulajin kohdalla ole näin selkeästi havaittavissa sukupuolet. Rouva oli hieman rauhattomampi ja kävi tosi nopeasti heittämässä siementä nokkaan. Katsoi hetken herran keekoilua ja poistui paikalta.


Mun meni paras tilaisuus kuvaan huti kun aloin säätämään kameraa kesken kaiken. Kuvat on otettu siis sisällä keittiön ikkunan läpi. Harvoin mä punatulkkuja huhtikuussa kuvaan, että olen silti tyytyväinen.


Kommentit

Vikki sanoi…
Kauniit kuvat. Noin paljon lunta!
Irja sanoi…
Oi miten ihana pullero:) Kauniit värit ja kuvat.
Anonyymi sanoi…
Meidänkin lintulaudalla vieraili tänään punatulkku pariskunta, ihmettelin kun en muista niitä talvella nähneenikään. Meillä ei sentään lunta ole tullut tänään noin paljoa.
Tv; Sari
Rautalintu sanoi…
Meillä punatulkut on selvästi kevätlintuja. Ilmeisesti talven viettävät metsän suojissa ja vasta keväällä siirtyvät tänne ruokailemaan.