Fotoilua tois´puol kaupunkia!


Eilen kävin syömässä parin työkaverin kanssa kesän kunniaksi ihan raflassa. Ruoka maittoi ja sää oli todella lämmin ja aurinkoinen. Istuttiin ihan terassilla. Otin kamerarepun mukaani ja päätin päivän päätteeksi vähän pyöriä kaupunginpuistossa. Oli niin turistifiilis kun kamera keikkui kaulassa. Vielä on niin alkukesää, että monet kukat eivät vielä kuki, mutta kurjenpolvet olivat jo täydessä loistossaan. Kahtakin lajia näkyi maastossa. Paikkakunnan mummelit ovat kovia sauvakävelemään. Selkeästi semmoset 80+ vetivät sauvat suihkien mun ohi ! :)Kommentit

orvokki sanoi…
Tottahiivatissa ne veti sun ohi, kun sä löntystelit kamera kaulassa etsien kuvattavaa.. :)

Turistina on kiva olla. Ja todella upeat kukat. Eikä lokkikaan hassumpi ole, itseasiassa oikein lutunen. (Vai, onhan se lokki..)
Tillariina sanoi…
Niin ja olin justiinsa vetänyt semmosen XLL barbeque burgerin pekonilla ja puoli pellillistä ranskalaisia. Hidasti vähän askellusta ja tosiaan otinhan mä välillä muutaman kuvankin! :)

Joku lokki kai tuo lintu on tai sinnepäin. Ei jaksa etsiä lintuopusta nyt käsiin. Ed. postaus sorsista otettiin myös samalta reissulta.
Pirkkoinkeri sanoi…
Kaunis kalatiira. näköjään muutama muukin lintunen on istuskellut samalla paikalla. Mummot on niin reippaita :)