Kesäloma alkaa!


Sää on tosi kaunis ja tätä ihanuutta on luvattu ainakin pariksi seuraavaksi päiväksi!

Kävin kuvaamassa kerran taas hyönteisiä ja parista sain ihan ok. kuvat. Joten ne tässä seuraavaksi.
Tätä ekan kuvan ötökkää olen kuvannut monta kertaa aiemminkin, mutta jotenkin ne eivät oo oikein onnistuneet. Erisävyisiä ja erikokoisia, mutta kaikilla tuo sydänkuvia niskassa.


Toisen kuvan ötökkä (lude) oli niin erinomaisessa paikassa aurinkoa ottamassa kun ikinä vaan voi elikkä pation kaiteella. Pällisteli minua hieman ihmetellen, mutta otti ihan rauhallisesti ja sain 3 tosi hyvää kuvaa siitä elikkä jokainen onnistui! Harvoin näin!Jotenkin meni tänään voimat töissä. Oli pakko ottaa pienet päikkärit soffalla töiden jälkeen. Meistä jäi suurin osa tänään lomalle, joten menimme sen kunniaksi lunssilla lounasraflaan eikä mussutettu eväitä kuten normisti. Tuli syötyä hyvää ja paljon. Jotenkin uskomatonta, että se kauan odotettu loma nyt alkoi. Kai mä huomiseen mennessä sen oikeasti tajuan. :)

Kommentit

orvokki sanoi…
Äääh, mitä kuvia. Kuinka sä voit linssin läpi suurennettuna katsoa näitä... :)

Rentouttavaa lomaa (kameran kera) ja iloista Juhanusta Sinulle, Tillariina.
Eko sanoi…
Mainiot ovat - Keski-Kesän ötökät...
Värejä löyttyy - ilmeet keskittyneet.
Kuvarikasta keskikesän-juhlaa...
sirpa sanoi…
Aivan mahtava tuo alimmainen kuva.
On selvästi jo juhannustunnelmassa.
Iloista Juhannusta ja nautinnollista lomaa!! (Tai toisinpäin.)
Pasi Lepola sanoi…
Ruma ja pelottavakin voi olla kaunis! Hauskaa Juhannusta!
kivitasku sanoi…
Oi mikä avaruusolio tuo toinen kuva! Hieno ja vihaisen pelottava samalla kertaa. Kertakaikkiaan hieno. Ja tietty, hyvää loman alkua, odottelen vielä viikon verran omaani.
Tillariina sanoi…
Kiitos hyvän loman toivotuksista! Kyllä nyt kamera käy kuumana, eka järkkärikesä edessä!

Hyönteiset eivät ehkä oo söpöjä, mutta varmasti niitäkin tarvitaan! Minusta niissä on mielenkiintoisia kuvioita, värejä ja muotoja. Ne sillä tavalla kiehtovat minua. Iholle ei saa kuitenkaan tulla!
Intianminttu sanoi…
Kylläpä sä löydätkin monenlaisia ötököitä, minäkin niitä yritin mökillä kameran eteen saada, mutta aika vähäistä oli hyönteisliikenne. Alimmainen on veikeä otus! Minullakin alkoi loma tänään, leppoisaa lomailua myös sinulle!
Tellu sanoi…
Kivoja ötököitä!