Rodo "giganticus" :)


Näin iso rodo  kasvaa Aulangon puistometsässä! Olisin tipahtanut varmaan Joutsenlampeen, jos olisin yrittänyt saada sen mahtumaan kokonaan kuvaan! Semmonen tavallisen mökin korkuinenkin. Olisi ollut kiva mennä tsiikailemaan sitä vähän lähempääkin, mutta puolison kantapäät jo vilkkuivat parkkipaikalle päin, että ei siinä sitten ehtinyt.

Sadepäivää tässä taas vietetään. Kävin hakemassa mun chili-porkkana-kookossosekeittoon timjamia kasvimaalta varvastossut jalassa. Nurmikko märkää ja siis pito oli pohjissa sanoisinko huono. Onneksi tuo akrobatia on mun luontainen kyky, että pystyssä pysyttiin. Onko jotkut sotaharjoitukset päällä tai mikä lie, mutta räjäytyksen ääniä kuului ulkona ja taivaallakin jytisi kun tuhat salamaa? Kissatkin ovat vähän korvat luimuissa, että mitäs tämä nyt sitten oikein on.

P.S. Parolannummella olikin eilen sitten joku taistelunäytös kun panssaridivisioona täytti 70 vuotta. Kuulemma näytös sai lehtikirjoituksen mukaan "korvat soimaan"! Uskon, sillä ei me nyt ihan siinä lähellä asuta!

Kommentit

Sarppu sanoi…
Mieletön kaunotar. Olen myös haaveillut meidän pihalle, mutta toistaiseksi on vain haaveissa. Täällä ei ole paljon sadellut, mutta aikas kylmää on vieläkin. Ja kirvoja argggh. Niistä pitäisi jotenkin päästä eroon.
orvokki sanoi…
Mahtava rodo.
Hauska toi "puolison kantapäät"... :) Niillä tuppaa joskus olemaan ihan eri suunta kuin omilla varpailla.
Tellu sanoi…
Niin kaunista ...