Melko pinkkiä!


Tänään tuli taas pihalla/puistossa hieman kuvailtua, kokoajan jotain uutta tapahtuu. Vasta ihailtiin omenapuiden kukintaa, nyt niissä on jo pienen pienet omenat! Lähdin lähimetsikköön tsiikailemaan ötököitä, mutta eipä niitä juuri näkynyt.

Kommentit

sirpa sanoi…
Kaunis pinkki-valkoinen kollaasi.
Tuo viimeinen nuppu on niin suloinen.
Pasi Lepola sanoi…
...jahas, sinäkin olet kuvannut tänään kukkia. :) On kieloa ja kaikkea. Terävyys on kohdallaan, voidaanko tästä tulkita että olet selvittänyt loiton arvoituksen?
Tillariina sanoi…
Ei oo loittoiltu vielä! Nämä ovat ihan perusmakrolinssillä otettuja. Odottelen tuuletonta päivää ja kunnolla aikaa (=viikonloppu) perehtyä touhuun.

Nämä on kuitenkin otettu enimmäkseen f(16) aukolla, että olisko siinä jotain eroa siksi entisiin kukkakuviin. Mä oon ollut ehkä turhankin varovainen kokeilemaan eri asetuksia.
Pasi Lepola sanoi…
Jep, rohkeasti vaan kokeilemaan! Makroilussa, varsinkin loitolla, syväterävyysalue on valmiiksi tosi pieni, joten aukkoa kannattaa pienentää aukkoa (siis aukkonumeroa suurentaa) tarpeeksi. Samalla tietenkin valotusaika kasvaa joten tuulesta tosiaan voi tulla kriittinen tekijä. :)
Famu falsetissa sanoi…
Suloisenvärisiä kukkia. Hieno kollaasi.
Askartelin itte sanoi…
Tosi hieno kollaasi, ihanan hempeitä värejä:)