Tillariina Tampereella!

5 tuntia shoppailua tänään Tampereella. Hyviä löytöjä tein kerrassaan. Minusta Tampere on tosi hyvä shoppailupaikka. Kaikki kaupat kävelymatkan päässä. Vaatteita, kirjoja, kenkiä, suihkugeeliä ja koru sujahtivat ostoskasseihin! Jalat ihan silleen pikkusen hellinä ja lompakkokin kiljuu nyt tosin tyhjyyttään! Pääasian elikkä uudet kävelykengät löysin aivan yllättäen kun "sukelsin" pakoon näitä Unicefin feissareita Haloselle! Vähän tuli huono omatunto, mutta en halua kuukausilahjoittajaksi vaan antaa roponi silloin kun siltä tuntuu elikkä kerran vuodessa meillä töissä on keräyslipas kierrossa ja se on siinä. 

Sää suosi, elikkä ei tullut vettä niskaan Mansessa. Yksi julkkiskin tuli bongattua elikkä Maarit Tastula Koskikeskuksessa. :) 


 Oikein kiva päivä oli tänään. Kun nuorena tyttönä tehtiin Tampereelle opiskeluihin liittyvä opintoretki, niin yksi meidän lehtoreista vei opiskelijat syömään Tillikkaan pyttipannua, se oli kuulemma ehdoton juttu olvin kanssa h ä n e n opiskeluaikoinaan. Hyvää se olikin! :)


Kommentit

Ronja sanoi…
Tampere onkin todella kaunis kaupunki :)
orvokki sanoi…
Ajattele, Tampere on suht lähellä mua, enkä ole aikoihin siellä käynyt, ehkä vuosikymmeniin. Ohi kylläkin ajettu. Pitäisiköhän tehdä trippi sinne.
Kollaasis on kaunis. Houkuttava.
Marika T. sanoi…
Pitäisipä itsekin käydä Tampereella näin kesällä katsomassa kaupunkia :)