Hyvää viikonloppua!


Kyllä on i h a n a a  kun on viikonloppu! Sitä tavallista meininkiä tiedossa elikkä kaupassakäyntiä, siivousta, pyykkäystä ja ruuanlaittoa, mutta on se kiva nukkua pitempään ja valvoa myöhempään. Olla enemmän ulkona ja viettää rentoa immeisen elämää. :)

Tässä voisi melkein alkaa uskoa jälleensyntymiseen. Löysin tämän seuraavan ötökän ja se minusta yritti puhua minulle!! Joo, en oo vielä nautiskellut viikonlopun sidukkaani! Ihan tässä ollaan sielun ja ruumiin täysissä voimissa. Ötökkä huitoi eturaajoillaan ihan vimmatusti, suu kävi ja tuntosarvet vipattivat. Minusta se jopa hymyili! Harmi kun en tajunnut laittaa juttua videolle! Tässä todiste hymyilevästä ötökästä (sylkikuoriainen, Cantharis pellucida?)! Toivotamme kaikille vierailijoille "Hyvää Viikonloppua!"


Kommentit

Ciacy sanoi…
No todellakin hymyilee ja aivan varmasti puhuikin...ihan jopa vaikkei sità sidukkaa oltukaan vielà avattu ;) Ihanaa viikonloppua!
Matkatar sanoi…
Mikähän ötökkä se on? Meillä on aika samannäköisiä 6-jalkaisia parveke täynnä..aika inhottavaa kun tunkevat sisälle saakka. Hyvää viikonloppua sinullekin!
Tillariina sanoi…
Ei oo lajikkeesta mitään tietoa, mun ötökkätietämys on tosi surkea!
Askartelin itte sanoi…
Tosi hienot kuvat ötököistä. Voi ko mieki osaisin ottaa tuolla minun kameralla noin tarkkoja kuvia läheltä. On vissiin harjoituksen puutetta:)Pikkupokkarilla saan paljon lähempää onnistuun. Mukavaa viikonloppua.
Tillariina sanoi…
Oli kokorahan arvoinen ostos tuo macro-objektiivi! :) Sillä pääsee kyllä aika lähelle, mutta sitten pitää olla ihan liikkumatta, hengittämättä ja melkein olemattakin kun kuvaa! Muuten tulee epätarkkoja.

Tänään ekan kerran laitoin järkkäriin ns. "sarjatulen" kun kuvasin tuota ekaa härpäkettä. Johan tuli tarkkoja kuvia! Tosin sitten puolet kyllä epätarkkojakin!
sirpa sanoi…
Selvästi hymyilee ja toivottaa ihanaa viikonloppu sinulle, Tillariina.
Yhdyn ötökän toiveisiin. Niin muuten, hyvät kuvat nappasit.

(Jos vain puolet meni roskikseen, niin hyvä.)
Intianminttu sanoi…
Minulle taisi viime kesänä hymyillä samantapainen ötökkä, piileskelee jossain Mielen Lumon arkistoissa :)
Selvitin biologitutulta myös sen, mikä ötökkä oli kyseessä, mutta arvaa, muistanko juuri nyt! Kivaa viikonloppua, tänne päin on valitettavasti luvattu sateita...
Tillariina sanoi…
Olisko tuo virnuilija sylkikuoriainen elikkä Cantharis pellucida?
Pessi sanoi…
Sympaattisen näköinen tuo alakuvan pikkuöttiäinen! Se todellakin hymyilee! :o) Rentouttavaa viikonloppua!
Pasi Lepola sanoi…
Minullakin pisti heti silmään jälkimmäisen öttiäisen hymy ja nauravat silmät, mutta komea otus on myös ensimmäinen! Hienoa! :)
orvokki sanoi…
Hyvää ja energistä viikonloppua Sinullekin.
Tellu sanoi…
Ihanaa viikonloppua ... ja lämmintä sellaista.
Liplatus sanoi…
Iloinen hymyilijä on, tuo hymyn myös huulilleni.

Videointi tuo mukavasti lisä potkua kyllä valokuvaamiseen...

Rentouttavaa viikonloppua Sinulle!