Väriterapiaa!


Löysin tänään aivan ihanan värisiä kesäkukkia. Daalioita ja enkelipelargonioita! Valitettavasti ulkona on tuhat ja yksi hyttystä, joten kipaisin pikaisesti ottamassa kuvat kyseisistä kukkasista, vaikka nyt on jo ilta ja kukat vielä majailevat muovikassissa! :) Silti ehti sääsket kupata mua jo jalasta ja korvalehdestä! Olin varmaan pari minsaa siis siinä syöttinä! Mrr...


           
 P.S. 8 työpäivää ja sitten alkaa l o m a. Enkä mä sitten muuta tee kun syön hyvin, otan aurinkoa, teen  puutarhahommia ja valokuvaan! No, ehtii 5 viikossa ehkä vähän vielä muutakin!!


Kommentit

Intianminttu sanoi…
Herkkuvärit erityisesti tuossa enkelipelargoniassa...pitäisiköhän itsekin hankkia yksi enkelipelakuu parvekkeelle, pari kesää on mennyt ilman niitä? Ostin juuri eilen tuoksupelakuun ja se pitäisi huomenna laittaa vähän isompaan ruukkuun ja esitellä muille parvekkeen kasveille. Tuoksuu lajikkeen kuvauksen mukaan appelsiinilta, minusta sitruunalta :)
Kauniita ovat! Meillä on hyttysiä ja sitten sellaisia superilkeitä pieniä örttejä jotia ei edes oikein näe. Ja niiden tihutyöt ne sattuvat ja kutittavat PITKÄÄN.

Sulla on loppurutistus. Taidat päästä juuri juhannukseksi lomalle :)
Eko sanoi…
Joo... hienoissa terapioissa ollaan.
Kohta se on meidänkin 'kesä-lääke'.
Siellä sun täällä putkahtelee punasta ja keltasta.
Viime yönäkin melkein valoisaa ja ennen-kaikkea useita lämpö-asteita...
Askartelin itte sanoi…
Ihanat kukat. Itse en ole ostanut kuin kaks kukkaa, pitäis vissiin ne saaha amppeliin laitettua:)Täällä ei ole sääskiä näkynyt. On vissimästi niin vilpoisaa vielä, ettei sääsketkään viihdy:)
Tillariina sanoi…
Juhannuksesta on alkanut loma viimeiset 11 vuotta. Olen onnekseni sellaisessa työssä, että saan valita loma-ajan itse ja minusta se on ollut paras ajankohta! Alkukesä kun on usein hyvin epävakainen.

Meidän pihan riesana on ollut aina paarmat, jotka nappasee oikein kunnon palan mennesssään. Nyt näemmä sitten saadaan lisäksi sääsket, hyttyset ja mäkäräisetkin!
sirpa sanoi…
Kauniin punainen daalia.
Vielä ei ole hyttysiä ihan kiusksi asti ollut, mutta...antaapas ajan kulua.
Tuo loman odottelu on aika kutkuttavaa aikaa.
Tuula sanoi…
Minä tykkään kanssa daalioista. En vaan saa niitä kukkimaan koskaan kesän läpi. Mistähän se johtuu...
Tillariina sanoi…
En voi kirjoittaa kokemuksen rintaäänellä, sillä ekan kerran hoidin daalioita viime kesänä! :)

Minulla olivat ruukussa aika varjoisessa (aamu- ja ilta-aurinko paistaa) paikassa ja en muistanut varmaan kun pari kertaa kukkalannoitetta laittaa kasteluveteen. Kukkivat tosi hienosti ihan syksyyn asti. Viime kesästä rohkaistuneena, uskalsin nytkin niitä ostaa. Kuolleet kukkaset kyllä poistin ihan sen vuoksi, että tulee muuten sotkua.
Pessi sanoi…
Upeat ovat värit kukissa! Silmä lepää tai oikeammin piristyy! =)
Mun parvekelempparikukka on peruspunainen pelargonia ja siellä tuo nytkin kukkii ja isosti kukkiikin, amppelissa! Olen todennut sen olevan ainoa, joka pärjää paahteisella parvekkeella. Yritähän taistella niitä hyttysiä vastaan! Mukavaa lomanodotusta! :)