Pinkkiä & pelottavaa!

Lupiineja on kuvattuna aika monessa blogissa ja yritin löytää jotain uutta näkökulmaa. No, ei tullut mieleen muuta kun tämä pinkkeyden huipentuma kukan nupussa tai jo avautuneen kukan kärjessä! Jopa lupiinin lehden keskusta on pinkki!

Tässä se sitten on se hämis, mitä olen jahdannut jo pitemmän aikaa. Yleensä kun se aistii mun varvastossujen läpsytyksen, se ja sen 4-5 kamua katoavat paikalta. No, tänään ei sitten häntä huvittanut heti häippässä piiloon kun aurinko lämmitti niin kivasti! Ehdin muutaman kuvan ottaa. Sitten varoituksen sanat, tämä on aika ältsyn näköinen ötökkä! Sen peräpää on jännän sininen, joten sen huomaa kohtuullisen kaukaakin. Tuo kyttyrä on aika karmo ja karvaiset jalat! Yäkkelis, mutta se on sen äipästä varmaan kaikista söpöin! Niin ja uskon, että ekosysteemissä silläkin on joku tärkeä tehtävä!

                                                              Susihämähäkki (Paradosa sp.)
              Tuo sininen juttu perässä on sen munapussi, jossa siis asustaa monta pientä susihämistä!

Kommentit

Vianna sanoi…
Ihana kammotus! Voi kun joskus pääsisikin noin lähelle, meillä vasta opetellaan :o)

Ihanaa viikonloppua!
Pasi Lepola sanoi…
Mahtava hämähäkki! Vain makrokuvauksen harrastaja tietää kuinka ihmeellisen monimuotoinen on ötököiden maailma!
Tillariina sanoi…
On siinä makroilussa haasteensa. Se on vähän niinkö onkiminen. Nykii, nykii ja syötti viedään. Sitten lopulta nappaa. Yleensä pieniä sinttejä, sitä isoa vielä odotellessa. Jännitti kovasti kun yhdisti kamerasta piuhan koneelle, että tuliko saalista. :)