Syntymäpäivä!

Tänään on sitten mun synttäripäivä. Täytän tuossa muutaman tunnin päästä 48 vuotta. Ei ihan kyllä siltä tunnu vai tuntuuko? Miespuolinen työkaveri sanoi kohteliaasti pari viikkoa sitten, että "Sä voisit T. olla ihan mitä vaan 35-45 vuoden väliltä!" Tässä iässä tuollaiset kohteliaisuudet ovat kyllä tosi ihania! Välillä kyllä niin lapsettaa, että ei kehtaa edes tarkemmin kertoa. Miehellä oli eilen nimmarit, joten tuo kukkakimppu on yhteinen, minulle pinkkiä! :)

Itselleni synttärilahjaksi ostin Kalevalan Lumikukka-sarjan ranneketjun. Se on 18 cm pitkä ja melkeinpä niitä harvoja, jotka eivät näytä ilmiselvästi liian isoilta. Tätä sarjaahan minulla on jo ennestään, että nyt on kerrankin setti kokonaan.


Pakko mun on tähän lopuksi laittaa eiliset kenkähankinnat. Vasemmalla on mun kävelykengät, mustat Janitat. Niissä on jotain sellaista vanhanajan tyyliä (napit ja koron muoto). Sitten keskellä balleriinat, jotka oli pakko ostaa, vaikka minulle isot. No, 37 koon käyttäjää löytyy taloudesta 3 kappaletta, että eiköhän ne jollekkin sovi. Jos ei, niin ostan niihin sitten vaikka pohjalliset. Oikeanpuoliset siniset balleriinat, joissa kiiltonahkakärki ovat kyllä ihanat jalassa ja siis mun. Puoleen hintaan sai kaikki.
P.S. Laitoin kesän kunniaksi vähän vaaleamman blogitaustan ja päivitin profiilikuvan, joka on siis tänään otettu. Raitanen paita vaan ei ollut ehkä paras valinta kun se selvästi silleen "vilistää".

Kommentit

Suvikummun Marja sanoi…
Hyvää syntymäpäivää, näin vähän jälkikäteen ;)
Ihana synttärilahja ♥
Kenkiähän ei voi koskaan olla liikaa!
Tillariina sanoi…
Oho, julkaisussa oli väärä päivämäärä elikkä eilinen! Siirsin manuaalisesti! Kyllä synttärit on ihan tänään 27.6.! Kiitos onnitteluista Marja!
Askartelin itte sanoi…
Hyvää syntymäpäivää. Tosi kaunis koru ja ruusut. Ja,ei todellakaan voi kenkiä olla liikaa;) Minun lempparikengät,ovat myös balleriinat:) Toivottavasti siellä on parempi ilma. Täällä sataa vettä toistapäivää ja +8.
Tillariina sanoi…
Puolipilvistä, +15 C. Aurinko hieman pilkisti pilven reunan takaa. Jossain sääennustuksessa luvattiin heinäkuuksi lämpenevää, mulle kyllä käy sekin!
Suvenkeiju sanoi…
Hyvää syntymäpäivää! Ihanat ruusut!
Itse voin vain haaveilla noin monista tarjouskengistä.. minulla on niin pieni jalka (n. 35), että kenkiä saa aina haeskella tuskan ja vaivan kanssa. Suurin osa kengistäni on lastenosastolta ja tietysti tyyliä ruusuke ja rusetti + lattanat.
Tillariina sanoi…
En nyt mene vannomaan, mutta taisi olla Tampereella Koskikeskuksen Koo-kenkäkaupassa oma aika iso hyllykkö kengille kokoa 35 ja 42. Siinä oli aika kiva valikoima, sillä aluksi en huomannut, että tässä on vaan nämä kokojen äärilaidat! Ihan olivat aikuisten malleja. Käy siellä, jos liikut Tampereella joskus!
orvokki sanoi…
Onnea, onnea vaan. Oletpa sä huisin nuori, kyllä tuon iän voi ihan hyvin julkituodakin.
Ihanat ruusut! Eikä kengissäkään mitään moittimista ole. On aina ihanaa kun löytää kengät jotka sopii jalkaan.
Tillariina sanoi…
Kiitos Orvokki ja Suvenkeiju onnitteluista! Joo, minä en oo koskaan ikääni pantannut!:)

Rovaniemellä nuorta ihmistä sanotaan monesti ihan penikaksi ja huntaloksi! Sellainen sitä varmaan on vielä! Ei paljon mistään, mitään ymmärrä vielä 20 vuoteen!
Tansku sanoi…
HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ sinulle näin myöhään,ku työt vie ajan tarkkaan:),kauniita ruusuja!
Tillariina sanoi…
Kiitos Tansku! Ei oo myöhään ollenkaan!
Sirpa sanoi…
Lämpimät onnittelut!
Kivat kenkälöydöt ja tuo Lumikukka-sarja on niin herkän kaunis.
Raija sanoi…
Hyvää syntymäpäivää sinulle! Nuori olet vielä ja ihania ruusuja.
Suvenkeiju sanoi…
Kiitos vinkistä! Pitää varmaan lähteä kattomaan kenkiä Tampereelle.
Intianminttu sanoi…
Ihan pikkaisen myöhästyneet synttärionnittelut, Tillariina!
arleena sanoi…
Paljon onnea.
Kivan freesi ulkonäkö blogillasi.
Karttu sanoi…
Oikein paljon onnea! :)
Suvi sanoi…
Kauniita ruusuja :)
Lennu sanoi…
Myöhästyneet onnittelut!
Voi minkä ihanan lahjanki oot postanut:) Parhaat lahjat saa kun ite ostaa tai aikin valitsee:)
Mie kans tykkään kerätä nuita hopeisia Kalevala koruja, toisin nyt en oo pitkään aikaan hommaillut.

Hah tuo huntalo on niin paras sana,niitähän met olemmma huntaloita lähes 50-kymmppisiä:DD
Onnea vielä nuorekkaalle Tillariinalle!
Tillariina sanoi…
Kiitos onnitteluista! :) Tässä kieli pitkällä odotellaan kakkua, sillä sitä on saatavilla vasta viikonloppuna kun tytär viettää hilkun verran ajoissa synttäreitään matkan vuoksi! Yhteinen kakku siis tiedossa!!
Sarppu sanoi…
Hiukan myöhäiset mutta sitäkin lämpimämmät onnentoivotukset :)
Tellu sanoi…
Myöhästyneet onnittelut ♥
Minäkin suunnittelin tuon samaisen korusarjan hankintaa, mutta ... kiireessä sitten unohdin ostaa näihin tämän päivän juhliin (no, ehtiihän sitä myöhemminkin, nyt laitetaan pronssikalevalaa).
Kiva määrä uusia kenkiä ... Olisipa noin pieni koko itselläkin :)