Kukkia, kukkia...

Lauantai on kyllä ihana päivä. Tänään oli vielä niin lämmintä, +22 C. Nyt pihalla sitten kukkivat mm. suviruusu, syreeni, lumipalloheisi, siperiankurjenmiekka,lupiini, akileija ja kirjolehtikanukka. Pihahommia tuli tehtyä semmonen 3 tuntia. Istutin vihdoinkin tomaatit ja kesäkurpitsan kasvimaalle. Jotain ruukkuyrttejä vois laittaa myös, kunhan muistan ne ostaa. Ehkäpä tänä vuonna basilikan ja sitruunamelissan. Rakuuna onkin jo valmiina ja ruohosipuli kun ovat monivuotisia. Tytär voisi kylvää retiisiä, vielä löytyi siemeniä parin kesän takaa. Viimeiset kesäkukat laitoin ruukkuihin. Innostuin näet ostamaan niitä taas kerran vähän lisää.

Tänään grillattiin broileria ja maisteltiin Atrian grillisalaatteja, hedelmäistä ja chili. Kumpikin ihan ok., ehkä ekasta tykkäsin hilkun verran enemmän. Nurmikkon leikkasin myös. Ihmeen keltainen ja kuivan oloinen on ruoho, eikä ainoastaan meillä, vaan monessa pihassa. Jos huomen aamulla ehtis käydä vähän sillekkin lannoitetta heittämässä. Iltapäivällä pitäisi tulla vettä.

Kommentit

orvokki sanoi…
Tosi kaunis kesäkollaasi.
Lauantai oli tosiaankin helteinen, itse vietin sen Helsingissä Sambakarnevaaleja katsomassa - ja tänään sunnuntaina sitten vettä tuleekin aamusta alkaen ihan olan takaa.
Toivottavasti ehdit touhusi tehdä, ennenkuin sade siirtyy teille.