Anno Domini 2013 !


Enpä ole ennen kuvannut ilotulitusta! Vettä satoi ja lämpötilä oli nollassa.
Ensimmäisen kerran ostin minäkin raketteja tai mitä lie patoja nuo nyt olivat! Ehkä meidän asuntoalueella normia vähemmän ammuttiin ns. rahaa taivaalle!

 Lihapiirakoita (voitaikina) syötiin perinteisesti meidän perheessä, kuten jo minun lapsuuden perheessäni. Ihmeen virkkuna tässä soffalla nökötetään, vaikka klo 7 oli herätys. Kävimme näet shoppailemassa päivällä Tampereella. Jännittävää, mitä vuosi tuo tullessaan! Onneksi, sitä ei tiedä etukäteen, oikeastaan! :)

Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Hienoja kuvia raketeista Tillariina. Itselläni jäi tälläkertaa rakettikuvat ottamatta, kun menin vahingossakin tuhoamaan sen minun jalustani. Jalusta on mielestäni must rakettikuvauksessa, silloin pääsee käyttämään tarpeeksi pitkiä valotusaikoja.
Tillariina sanoi…
Meillä tuli sen verran vettä niskaan, että en viitsinyt enempää ulos raahata kun itteni ja pokkarin! :) Toivon mukaan ei tykännyt huono pienestä kastumisesta...
JPK sanoi…
Räiske kuuluu tänne asti:) Itse tuli kipaistua ulkona pienessä sateessa järkkärin kanssa, pitkä putki kamerassa kiinni, nopeasti menin, liukastuin ja... onneksi ei kameralle käynyt kuinkaan:) Kastumiseltakin sain suojattua, ainakin luulen. Pari mustelmaa tuli. Kivoja otoksia. Nämä kuvat sopiikin hyvin kollaasiksi.
Askartelin itte sanoi…
Hienosti sait kuvattua. Itse olin jo sängyssä katsomassa telkkua ja kuuntelin naapureitten paukutusta:) Ei se vanha jaksa ;)
Ninni sanoi…
Upeita kuvia. Idearikasta uutta vuotta 2013!
Anonyymi sanoi…
Oletpa saanut hienoja kuvia!
Oikein Hyvää ja Kuvarikasta Vuotta Sinulle :-)
Maelka sanoi…
Hienoja kuvia :). Hyvää Uutta Vuotta!
Hieno kuvakollaasi raketeista! Minä vain katselin niitä... :)
Marru sanoi…
No hienoja raketteja täälläkin on kuvailtu! :)
Nyt vaan odotellaan mitä kaikkea ihanaa vuosi tuokaan tulleessaan :D
Matkatar sanoi…
Kaunis rakettikollaasi! Onnea uudelle vuodelle, tässä vaiheessa on tosiaan jännä miettiä mitä se tuo tullessaan :)
Harza sanoi…
Onnistuneita ilotulite kuvia sinulla! Tänä vuonna meillä ei ollut rakettaja (viimein) ja sateisissa merkeissä vietettiin myös täällä päin hämettä :)
onnellista tätä vuotta!
Intianminttu sanoi…
Kivoja kuvia! Hyvää uutta vuotta!