Tirpat!


Hyvin maistuu eväät! Viikonloppu meni vinhaan lähinnä sisätiloissa. Lintuja tuli kyllä jossain määrin bongattua ja kuvattua, vaikka säätila pisti homman kyllä vaikeaksi. Eilinen päivä oli äärimmäisen pimeä, harmaa ja tuulinen. Pihabongaus tapahtui sitten ihan sisätiloista ja saldo ei ollut mikään huima, eikä lajistoltaan laaja. :) No, tulipa kuitenkin osallistuttua!

Alkava viikko on todella työntäyteinen, mutta sillä tavalla toivoa herättävä, että alkaa helmikuu! Se on lyhyt kuukausi, sisältää ainakin joillakin talviloman ja sen ensimmäinen täysi viikko alkaa jo 4. päivästä! S-postiin tuli viime viikolla  työpaikalla ilmoitus YT-menettelyn alkamisesta. Nyt siitä kai uskaltaa täälläkin kirjoittaa kun lehdessäkin luki jo! Yleistä tietoa siis. Nykyisin kun on niin tarkkaa, ettei työnantajasta saa kirjoittaa mitään tai puhua mitään! Top secret!! Herätys oli tänään jo klo 5.15. No, kyllä sitä hyvin levätyn viikonlopun jälkeen jaksaa.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Kommentit

Pierre BOYER sanoi…
Nice picture...
Enjoy your day my dear friend,
Best regards from Paris,

Pierre
Äityli-Mummo sanoi…
Näi aamuavaukseks lueskelin siu viiko tapahtumat, ihailin kuvia oikei aja kans, orcideat hienoja kukkia. Mukavaa alkanutta viikkoo siullekkii.
Tellu sanoi…
Mukavaa viikkoa sinulle.
Anne sanoi…
Voi pasta! Siis teilläkin yt:t. Voin kuvitella, millä fiiliksillä niitä odottelet. Itselläni on nyt lomautukset ohi eikä uusista neuvotteluista ole ilmoitettu, mutta perusturvallisuutta kaikki tämä koettu myllytys syö.
Tillariina sanoi…
Anne, näin kävi! No, päätin silleen, että en stressaa sen asian kanssa. Katsotaan ensin, mitä tuleman pitää. Itketään sitten, jos itkettää.