Huomenna !


Huomenna suuntana on Hesa! Hotelliyöpyminen, hyvää ruokaa toivon mukaan ja mukavaa ajanviettoa, jonka sisältö on jossain määrin vielä päättämättä. Shoppailuakin voisi harrastaa, jos jotain kivaa ilmestyy näköpiiriin. Tänään oli sopivasti kampaajakin, joten frisyyri on kondiksessa. Käyn kampaajalla n. 7 vkon välein, joten se oli nyt ihan sattumaa, että osui tähän saumaan. 

Järkyttävä pakkanen jatkuu, -27 C näyttää mittari. Juoksin pysäkiltä kotiin, astmakohtauksenhan siinä sain kun rasitin keuhkoja pakkasella, mutta kun niin pa-le-li!! Mahtaa tipujakin palella. Pitää aamulla katsoa, että linnunruokaa on tarjolla! Kamuista pitää pitää huolta!!

Kommentit

Sirpa sanoi…
Huomenna on luvattu pakkasen lauhtuvan täälläpäin, mutta eihän sisätiloissa kylmä tule :)

Nautinnollista Hesa-viikonloppua!
Sarppu sanoi…
Nautinnollista viikonloppua. Ihana tuo viimeinen tinttikuva.
Tarja sanoi…
Kivaa viikonloppureissua ja toivotaan hyviä kuvaussäitä :)
Askartelin itte sanoi…
Mukavaa viikonloppua. Meillä on -5 pakkasta ja jäätävää sadetta. Ihanat lintukuvat:)
Harakka sanoi…
Hyvää viikonlopun reissua sulle ja kivat lintukuvat olitkin kameraasi tallentanut!
Täällä on tällähetkellä pakkasta -21 astetta!hrrr!
orvokki sanoi…
Lauantaihuomenta.
Toivottavasti pakkanen lauhtuu sun vierailun kunniaksi. Nyt on täällä -26 astetta !!! aamulla. Mutta kun/jos Hesassa tuulee, kadut on kuin tuulitunneleita ja siellä on kylmä, vaikka pakkanen tietenkin laskee päivän mittaan. Mutta sisätiloissa...
Nautittavaa Hesan tutkimispäivää.
Tillariina sanoi…
Hmm...-30,2 C sanoo mittari! Ihan silleen raikas sää! Piti lähteä jo klo 9 maissa reissuun. Taidetaan siirtää lähtöä parilla tunnilla. Kyllä mä keksin tekemistä täällä kotonakin! Mies keittää mannapuuroa, mä keitin sekametelisoppaa ja latasin pyykkikoneen! :)
Mukavaa reissua!!! Meillä mittari näytti 32. Asutaan toisella puolella tuota golf-virtaa, kuin sinä ;) Tällä puolella on aina pari astetta kylmempi. Lintuparat säälittää ja kapiset ketut jäätyvät, ym....
Äityli-Mummo sanoi…
Mahtavii kuvia kertakaikkiaa :D
E. Salonen sanoi…
Hienoja lintukuvia!