Voisiko olla totta...?

Säätiedotus lupailee perjantaille auringonpaistetta! Työpäivän jälkeen juuri ja juuri ehkä sitten ehtii nopsaan käydä kuvaamassa! Olisipa ihanaa! Parasta tietty, jos lauantainakin olisi nättiä säätä! Tässä vaiheessa en uskalla sitä vielä toivoa. Huomenna on sitten pitkä työpäivä edessä. Kotona ehkä vasta klo 20 jälkeen.


Tänään oli nollakeli ja hyvin keväinen ääni kuului työpaikan ikkunasta elikkä veden tippuminen katolta tip-tip-tip! :)

P.S. Mä oon ihan raato, työpäivä klo 8-21...onneksi huomenna on uusi päivä!

Kommentit

Saila sanoi…
Varhain tänä aamuna huomasin, että linnut livertelevät ihan keväisesti! Vaikka olikin vielä hämärää ja päiväkin ihan harmaa. Silti :-)
Harakka sanoi…
Nollakeli täälläkinpäin...ja voi pikkuhiljaa ootella, että se kevät sieltä on tulossa pian!
Häivähdys sanoi…
Voi kun olisikin aurinkoista! Saisi tuollaisia kauniita värikkäitä kuvia!
Askartelin itte sanoi…
Tänäaamuna katsoin ikkunasta, että luntahan siellä sataa ja märkääkin ilmeisesti kun on melkein asteen lämpimänpuolella. Eipä ole aurinkoa näkynyt tälläviikolla. Jospa se viikonlopulla tulis aurinko näyttäytyyn. Mukavaa pikkulauantaita:)
Pasi Lepola sanoi…
Kaunis punarinta-asetelma. Toivottavasti saataisiin mahtavat kuvauskelit viikonlopuksi! Ainahan sitä saa toivoa...
Äityli- Mummo sanoi…
Kertakaikkiaa mahtava kuva, upee sinine taivas taustan, kui myös aiempi kuva sinitiaisest roikkumas urvuissa. Lisse- kisu halus selväst rapsutuksii, ol kyllästyny kattomaa neitokaise kirja lukuu :D
Tiitsa sanoi…
Sitä jännään minäkin ja ainakin ilmatieteenlaitos oli juuri poistanut auringon, Forecalla se vielä iltapäivälle osittain oli, eli pahalle näyttää. Parasta vaan varautua kameran kanssa ja katsoa ikkunasta ulos.=D
Annele sanoi…
Meillä päivällä pilkahti aurinko hetken aikaa :), sitten pilvet peittivät taivaan ja koko loppuviikoksi luvannut lunta ja 5-6 astetta pakkasta. Kuitenkin kiva kun jälleen viikonloppu häämöttää :) ja on aikaa kuvailla.
Ihanan pulleita ja pöyheitä lintusia :)).
Pessi sanoi…
Vesiräntämyräkkätä riitti täällä koko päiväksi... Kauniiden kuvausilmojen toivossa on hyvä elää! Pidetään peukkuja! =)