Aurinko?


Tällainen synkkä ja harmaa keli oli sunnuntaina ja koko viime viikonloppuna. Lunta sensijaan riittää ainakin meidän asuntoalueella. Jostain syystä meidän mäellä sitä tavaraa on perinteisesti ollut aina hyvin ja sieltä viimeiseksi sulaakin. Onko se todella niin, ettei tammikuuhun mahdu aurinkoisia päiviä? No, ei ainakaan sääennuste sellaista lupaa kymmeneen päivään. Sitten taitaa tulla jatkossa sisäkuvia enimmäkseen.

Jostain syystä en voi ohittaa lumiukkoja, jos sellaisen bongaan kävelyretkillä! Ne ovat niin söpöjä! Tällä tapauksella on oikea porkkana nenänä! Meidän tytötkin aina laittoivat lumiukolle hatun lumesta tai sitten lainasivat isänsä yhtä mustaa pipoa!


P.S. Oletko jo osallistunut uudenvuoden arvontaan ? Arvonta on jo lauantaina!!

Kommentit

Askartelin itte sanoi…
No on kyllä paljon lunta teillä. Lumiukothan on somia, kuten tämäkin. Niitä näkee vain niin harvoin:)
Mukavaa päivää:)
Sarppu sanoi…
Luulenko vaan, vai onko oikeasti tämä syksy ja talvi ollut tavallista harmaampi. Meillä ihmeilmestys aurinko näytti itsensä sunnuntaina ja kyllä sitä on odotettukin. Katselin edellistalven kuvia ja jatkuvasti oli aurinkokuvia....
Anonyymi sanoi…
Lumiukot ovat tosi symppiksiä! Meilläkin aina hävisi kaulahuiveja ja hattuja hyllyltä, kun tytöt olivat pieniä. Porkkana on aito, oikea nenä :-D

Valoa ja varjoa, aurinkoa, kaivattaisiin täälläkin. Oli pakko turvautua viime vuoden kuviin, kun halusin vähän leikkiä lumikuvilla.
Tiitsa sanoi…
Kyllä se aurinko loppukuusta jo paistaa. samanlaista oli viimevuonnakin tähän aikaan, lunta vain vähemmän. Katselin sääpäiväkirjastani, että viime vuonna täällä oli tammikuussa vain 2 aurinkoista päivää, kunnes 28.1 aurinko päätti aloittaa paistamisen ja sitten alkoivatkin ne kovat pakkaset.
Kestetään vielä ;) Sitä makeammalle sitten taas tuntuu ja varmaan niitä pilkahduksia tulee aiemminkin.
Lumiukosta tulee aina lapsuus ja talvileikit mieleen. ne ovat todella hellyyttäviä.
Saila sanoi…
Voi ääh, mitkä kinokset! Lumiukot on tosiaan söpöjä ja saavat hymyn huulille.
Täälläkään ei ole tänään aurinkoa, mutta toivotaan sinne pikaista paistetta!
Riitta Sinikka sanoi…
♥ Täälläkin lunta riittää..just tulin kolaamasta..
Intianminttu sanoi…
Täyskymppirivi pilviä luvattiin tännekin päin, joten harmaudessa vaelletaan...